Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 E sad, ja sam bila ubeđena da sam ista , ali pitah pa mi rekoše između ostalog: 'на форуму више кажеш него уживо, отвореније приступиш'. Sad nešto kontam, pošto retko kad nešto duže piskaram, to onda znači da uživo tek ne progovaram hmmmm... moram se još malo raspitati Срђан Ранђеловић and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ја сам на форуму, као и у животу доста повучен. Само сам овде мање безобразан него што знам бити у животу Срђан Ранђеловић, Драшко, Иван ♪♫ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ја сам једна брбљива особа. 4chsmu1 Уживо сам велико спадало, а на форуму сам прилично ћутљива. Ваљда зато што шале могу погрешно да се протумаче, па се не шегачим, опрезности ради. С обзиром на моју професију, сви очекују једну скромну и мирну особу...а јааа, врцава само тако :cheesy2: Од оних сам што на ум то на друм, а многи не воле искреност. Зато ме људи или воле или ме се клоне. greengrin Од ћалета сам наследила оне кучкице међ' обрвама, зато ми многи кажу да делујем опасно, ако се намрчим али, у стварности сам опасна само према безобразним особама. ..кажем ја да сам брбљива. Биљана, Ignjatije, Иван ♪♫ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Волим све што воле млади и навијам за Црвену Звезду... Како на форуму тако и лајв... Мислим да постоје разлике, јер писаније и уживо није исто... А имам и чудан мисао за хумор (мислим да је већ неко то споменуо, Срђан чини ми се) па се мало контролишем овде... и обожавам да се шалим на сопствени рачун... У сваком случају немам појма какав сам на форуму а какав лицем у лице... Иван ♪♫, Саша од Москве and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Na forumu se trudim da budem odmjerena i nikako ga ne shvatam kao priliku za 'bezbjednu ventilaciju' i izivljavanje tipa 'udri do pobjede''. Uvijek sam svjesna (ili nastojim da budem) da je ovo pisana komunikacija, da trag ostaje. Narocito s obzirom da treba da sluzi promovisanju hriscanskih stavova i vrijednosti. Dakle, mnogo bolja na forumu nego u stvarnosti gringrin Arsenija, Иван ♪♫ and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Uživo sam predsednik udruženja namćora, ugursuza i baksuza, još malo pa će decu da plaše sa mnom, umesto sa Ruškom Jakić. Срђан Ранђеловић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Uživo sam predsednik udruženja namćora, ugursuza i baksuza Kol'ko članarina? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Kol'ko članarina? Nemoj brate mnogo da se raspituješ, kod nas namćora se krvlju plaća sve Саша од Москве and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Mislim da sam na forumu više onakav kakav bih želeo da budem, nego onakav kakav sam stvarno. Prosto, niko te ne poznaje lično pa možeš da se predstavljaš kako hoćeš. To deluje tragično, ali mislim da na forumu to i ne može da ode predaleko, kao što može na fejsbuku npr. Срђан Ранђеловић, Саша од Москве and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јануар 9, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Hmmm... Nikola, ovo je jako zanimljivo što si napisao- onakav kakav bih želeo da budem ima u tome nečega; a što se tiče fejkovanja i lažnog predstavljanja- to je stvarno ili tužno ili bolesno, izuzeci su mi samo šaljivi profili koji nisu 'realni', ali to odslikava pozitivni karakter osobe tako da teško tu nešto može loše da izađe Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПЧЕЛИЦА Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Много опрезнија него иначе и то је основни разлог моје форумске пасивности. Једноставно, писана ријеч је подложнија свакојаком тумачењу и док ја пет пута "премјерим па пресијечем" прође ме воља за даљим писанијем 0409_feel Наравно, таква сам према свима које тек упознајем! Према онима који ме јако добро познају, мноооого сам опуштенија и отворенија. Вас форумаше тек полагано упознајем... Срђан Ранђеловић, Иван ♪♫, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Ја сам брбљива па то ти је. Добро је што постоје правила понашања па ми то коригује језик. 4869 Иван ♪♫ and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Не контам што се кријете иза никова и аватара разних, ако смо Црква онда чему скривање? Зар је могуће да се више стидимо од људи нег од милиона анђела? Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Не контам што се кријете иза никова и аватара разних, E, ne znam, meni je to, recimo, navika sa ostalih foruma. A ovde sam okačila i sliku i predstavila se na početku punim imenom i prezimenom, i komentarišem i na FB pod punim imenom. Alć valjda volem da menjam sličice na avataru Драшко је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Не контам што се кријете иза никова и аватара разних, ако смо Црква онда чему скривање? Зар је могуће да се више стидимо од људи нег од милиона анђела? A ja opet nekako kontam, onaj ko laže, taj će da laže i u stvarnom životu, i na forumu. To što će neko da stavi svoju sliku i da napise svoje pravo ime o toj osobi govori manje nego nik í avatar. ВИЛМА, ПЧЕЛИЦА and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука