Number15648 Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Hvala, ali nije za mene. Ja sam kao moj Bog - ljubomoran. greengrin Није вала ни за мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Naravno...moze li iko da pretpostavi kolika i kakva je njegova ljubav prema njoj, kad se molio da mu se vrati i primio je nazad posle bludnicenja[...] Љубав? То је за мене већ лудост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Никад не бих урадио ово што је урадио човек из приче. Такође, мада њему свака част на трпљењу. Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Немамо сви исте дарове, да не кажем - нисмо рођени за све али ето неко има нешто више што други то нема! Драшко, Дуња and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Odnos između žene i muža je vrlo individualna stvar, i nema čoveka koji bi mogao konkretno da nam kaže kako bi se poneo u toj situaciji. Ljubav ume da zanegira sve: i racio, i ponos, sve... Драшко, Ђорђе Р and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Мени се прича свиђа Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Ова прича је могла да иде сасвим другачије. Муж би био обмањивач и жена би се развела и нашла правог мужа. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Познајем такав брачни пар, и оно чиме ме је одушевио муж је, не само то што јој је опростио, и што је и даље воли, већ и то што је и даље поштује. И то не онако сервилно, папучарски, попут млакоње, и сл., што би многи помислили, но са пуним достојанством и мужевношћу. Кад су "пријатељи " почели да му се подсмевају, одговорио им је да је сам гурнуо жену у то, јер је био превише посвећен послу, друштву..., а њу и децу је запостављао. Дивни људи, увек се радујем кад их видим. И од мене се жена развела. Туга, шта да вам кажем. Прва и једина љубав. И шта сад, ко је за то крив? Па, из моје перспективе - ја. Људи, дугогодишњи пријатељи кажу другачије, али... Шта они па знају...они гледају споља. И суде, а то ... не треба им то. Елем, молим се Богу за њу минимум два пута дневно и ... то је то. Не знам шта ће Бог урадити али знам да ће урадити - добро. Такав је Он. Danijela, Јелина, Milan Nikolic and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Кад би могло, дао бих ти три лајка. Лидија Миленковић, malina :), Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 E, za to bih odbacio i Peđanstvo i trolovanje verskih fanatika i pristao na svetu tajnu braka i prepustio bih supruzi da ih poduči veri. likefaceeeeeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Nikad niste vi krivi. Vi ste najbolji, takvi kakvi ste. Koji sa vama ne mogu, oni nisu vas zaslužili. Vi ste kraljevi i kraljice, vi ste iznad njih, vi ste bolji od njih. I budite slobodni od njih. Krivce nije neophodno i lako definisati uvek nema bezgrešnih osim Boga.Za problem je uglavnom potrebno dvoje a tu je neizostavno i pomagač(nečastivi) uvek raspoložen da raspiri.Ubi nas neznanje i samopoznaja gordosti i sujete. Zašto neko ulazi u brak ako nije speman za brak? Od supruge očekujem da se lomi i bori za mene, obrnuto isto tako, i da se zajednički usavršavamo, da napredujemo, učimo, da se razvijamo.. Ako za ovo nismo spremni, zašto da se venčavamo? E kad bi znali dal smo spremni za brak a verujem da i Bog poradi po tom pitanju da uđemo.Što se borbe tiče do skoro sam i ja slično mislio zaboravljajući da nam je Bog svakom dao različitu snagu i talante pai za borbu,a sada sa žaljenjem što ne videh slabost bližnjeg(žene) da ponesem i njen teret molim se Gospodu da prekine razdor(razvod) Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Odnos između žene i muža je vrlo individualna stvar, i nema čoveka koji bi mogao konkretno da nam kaže kako bi se poneo u toj situaciji. Ljubav ume da zanegira sve: i racio, i ponos, sve... Slažem se slučajevi su veoma individualni mada mnogi generalizuju po šablonu. U mom slučaju nauči me Gospod da je Ljubav jača od gorosti(ponosa) Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Љубав није пура! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ništa nije slučajno. Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука