Jump to content

Ко је Мирољуб Петровић?

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

• Гости

дакле минималне су разлике између проповеди епископа Игњатија и Мирољуба Петровића, с тима да Мирољуб наступа оштрије и сировије

Какве везе имају проповеди Еп.Игнатија и Мирољуба? Они и не причају начелно о истим стварима, а у неким важним детаљима се дијаметрално разликују. Нпр., по питању дарвинизма, св.Литургије итд.

Подели на овим сајтовима

• Гости

У праву си нису веће опасности проповеди М.П него исте такве проповеди од епсикопа Игњатија.

Све оптужбе, било које врсте, на Епископе и свештенике ће се на овом форуму давати под пуним идентитетом, дакле именом, презименом и тачном локацијом( као и навођењем надлежног свештеника).

Такође, невезано за све што је речено на овој теми, било какво улажење у било чији лични живот се неће дозвољавати, било да се ради о Епископу, свештенику или члану форума.

Подели на овим сајтовима

????? ????????? ?? ??????? ?????? ????????? ???????? ???????? ? ???????? ?????????, ? ???? ?? ??????? ??????? ??????? ? ????????

????? ???? ????? ????????? ??.???????? ? ????????? ??? ? ?? ??????? ??????? ? ????? ????????, ? ? ????? ?????? ???????? ?? ???????????? ?????????. ???., ?? ?????? ??????????, ??.????????? ???.

????? ???. ?? ??????? ?????????, ? ????????? ???????. ?? ??????? ? ???????????, ??????????, ??.??????????, ??? ??????? ? ????? ???? ????? ?????, ? ????? ??? ?? ???? ????? ?? ???????? ?? ?? ???? ????????. ??????? ???????? ? ?.? ?? ?? ?????, ?? ?? ????? ????????????, ?? ???? ?? ???? ????? ?????, ?? ???? ??????? ???????? ???, ???? ??? ?? ?????????? ??????, ?? ???? ???? ?? ???????? ?? ???????? ?? ?????????? ?????, ???. ???? ??? ?? ??????????.

??? ???????, ???? ???? ?????, ?? ???????? ? ?????????? ?? ?? ?? ???? ?????? ?????? ??? ????? ???????????, ????? ??????, ?????????? ? ?????? ?????????( ??? ? ????????? ????????? ??????????).

??????, ???????? ?? ??? ??? ?? ?????? ?? ???? ????, ???? ????? ??????? ? ???? ???? ????? ????? ?? ???? ???????????, ???? ?? ?? ???? ? ????????, ?????????? ??? ????? ??????.

?? ?? ???? ?????? ?? ?????? ?? ??????????? ???????? ?? ???????? ????????. ?? ???? ??? ????, ?? ???? ??? ?? ?????, ?? ???? ????? ?? ?? ????????, ??? ???? ?? ????? ??? ?? "?????? ?????" ?????? ????? ? ??????????, ??? ?? ??? ????????? ???????????? ???????? ????????, ?? ???? ?? ????????? ?? ??????? ??????, ???? ??? ???? ????? ?????? ?? ?? ???? ???? ???? ???? ?? ????, ?? ???? ?? ???? ???? ?????????? ?????????. ??? ??? ???????? ??????

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја верујем да Ти ово радиш са најбољим намерама, али брате, веруј, ово може само да одбије људе који ово читају. Ако си већ човек Цркве, запамти да је човек највећа вредност. Нема Теби да дођеш до Бога без човека. Ја то гледам у Мирољубу-човека који страда, свога брата, као што гледам човека који је у тешким теолошким заблудама (које ће, ако да Бог, исправити) и гледам га као вечно биће у Богу.

Драги Јорге, када хоћеш нешто да коментаришеш, молим Те прочитај до краја оно шта напишем. Зар можеш да дођеш без Бога без човека???  Али нисам причао о богопознању, то си сам рекао, а ја то нигде нисам написао. Тачно знам шта сам написао. Управо је највећи проблем што данас многи мисле да ће бити са Богом а да не буду у заједници, у Литиргији, да ће бити са Богом тако што ће они приватно да "верују", сами за себе...

Брате, и Теби нема да дођеш до Бога без човека, без људи, без заједнице. Не постоје у Цартву небеском самице.

На крају, ако баш и хоћеш, слушао сам свога Епископа Г. Јована, који је милион пута рекао :"Видех лице брата, видех лице Бога".

Бог с' Тобом брате.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Драги Звонко, такође и Тебе молим да пажљиво прочиташ моје поруке и да их не вадиш из контекста, како се Теби допада и да ме набеђујеш да сам рекао нешто што ми није ни на крај памети. Сајт Верујем.орг браним на сваком месту, поштујем и радо итам, чак сам писао и текстове о томе, али то не значи да се 100% слажем са свим што се на форуму пише. Чак ово "ви" и "ми" ми јер толико бедно и очајно, за мене смо све "ми".

Подели на овим сајтовима

?itao sam malo onaj njegov forum al još ne mogu da ukapiram kojoj sekti pripada 0405_feel

????? ?? ????? ?? ???????? ? ????? ?? ?????, ??? ???? ?? ??????. ?????????... confused

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Имају оче. Не причају делимично, а делимично причају. Не причају о дарвинизиму, екуменизму, св.Литуригији, али причају о стању душе после смрти, и свега што из тога следи тј негирања да је душа бесмртна. Епископ Игњатије и М.П се ту слажу, да су мошти нехришћанске, да душа не живи после смрти, да нема Царства Небеског сад, него оно из будућности долази, да тиме нема ни светитља ни Апостола ни Богородице живих, итд. Није баш за занемарити.

sedi JEDAN

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...