Jump to content

Ко је Мирољуб Петровић?

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

• Гости

Па да ли је то лепо, оче Горане, да један свештеник коме је поверено да чува стадо Христово једног брата назове "прикривени верник теорије еволуције"? Тај брат је верник Цркве Христове и ничег другог. Ти прихваташ као "брата" човека који негира основе Православља, а одбацујеш брата због неког - за веру потпуно споредног и пролазног - научног питања... Па који је то критеријум!?

Или смо сасвим изгубили компас?

Нећеш ваљда ти да ме учиш пастирству? Много ви са тог форума дајете себи за право, погледајте само ову реченицу написану на том форуму

Какве несувислости и бесмислице,па то је невероватно...и то још изречене од стране православног свештеника? Је л' сам ја у зони сумрака или где сам? Шта се ово дешава?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ово што је написао Митрополит Зизјулас је веома површно и уопште се не слажем начелно са таквим ставом. Далеко, далеко испод његовог нивоа. Иначе, веома поштујем његов рад, да се разумемо.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Питање за лицемере са поменутог форума-зашто никад не помињу страшна богохуљења која се налазе на интернету и која имају уплив на многе крштене људе који сурфују већ само Мирољубова( која су далеко блажа од поменутих)? Изволите.

Узгред, мени лично је у том смислу савест савршено мирна јер сам управо учествовао на таквим местима где пишу породи аспидини и побијао све лажи које су се говориле о Цркви.

Подели на овим сајтовима

?? ?? ?? ?? ?? ????, ??? ??????, ?? ????? ????????? ???? ?? ???????? ?? ???? ????? ???????? ?????? ????? ?????? "?????????? ?????? ??????? ?????????"? ??? ???? ?? ?????? ????? ???????? ? ????? ??????. ?? ????????? ??? "?????" ?????? ???? ?????? ?????? ???????????, ? ????????? ????? ???? ????? - ?? ???? ??????? ????????? ? ????????? - ??????? ??????... ?? ???? ?? ?? ??????????!?

??? ??? ?????? ???????? ???????

????? ????? ?? ?? ?? ???? ???????????

??, ?? ????? ??????? ?? ???????, ??????, ????????? ??????.

?????? ???? ?? ????? ??? ????? ???, ?? ????? ????????????.

Подели на овим сајтовима

А тек (овај део је обрисан због вређања свештеника) отац Зоран, бивши Зокс, који све живо вређа па и вас http://forum.verujem.rs/index.php?topic=13342.msg235450;topicseen#msg235450

Срамота је да било који православни форум допушта свештенику такво понашање и саблажњавање народа.

Ја не могу да верујем да је могуће да је он свештеник.

И Радомир га је опомињао и рекао му да саблажњава људе, али дозволили су му писање на форуму.

Надам се да се неће догодити да због њега и тога што му је то омогућено, неко напусти Цркву.

Свако ће за себе дати одговор у дану Васкрсења, мени лично не смета што неко говори о нама на другим форумима, то више говори о њима него онама. У сваком случају, овде неће бити вређања свештених лица, као ни називање погрдним именима било којег човека. То пта радите не доликује мислећем човеку и православцу.

Свештеник Иван

Оче Иване, ако сте мени рекли да ми не доликује, то је ваше мишљење.

Не доликује ни Цркви (у овом случају уредницима православних форума) да дозвољава да ме саблажњава неко ко би требало да буде свештеник, па се то дешава.

И шта сад, ја треба да гутам и ћутим о томе?

Ја нећу, ви то слободно правдајте.

Невероватно је како се свештеници бране међусобно, али где је ту Христос???

Подели на овим сајтовима

Ма ја сам убеђен да  они М.П. потајно поштују,јер посветити неком 55 страна на форуму  не спада у коментаре нечијег рада већ у идолопоклонство.То што се тамо вређају свештеници који учествују у раду и стварању овог форума је сасвим друга ствар.ПАНИКА, ПАНИКА ,али не због било какве јереси већ због нечег сасвим другог приземног и јадног.

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ja молим све учеснике дискусија на форуму ЖРУ да не нападају православну браћу са форума Верујем.орг, јер ми имамо другачији приступ савременим проблемима са којима се сусреће православна Црква, али то није разлог да се омаловажава рад овог, за мене, врло поштованог и цењеног форума. Једина мала сугестија је да обрате пажњу на речник када се обраћају свештеним лицима, колико год у том тренутку им се не свиди изјава. Показаће и оправдаће име и место форума Верујем.орг, које заузимају на православном интернет небу.

Подели на овим сајтовима

Нисам те питала шта мислиш о Мирољубу, не знам ко је па ме и не занима.

Већ, шта мислиш о речима упућених са другог форума где си уредник.

Подели на овим сајтовима

шта мислиш о речима упућених са другог форума где си уредник.

Па ово није дискусија ( или неслагање, препуцавање итд. ) између форума, већ само између појединих учесника на свакоме од њих, који имају право да размишљају, и који говоре једино у своје име ( и за то сносе последице, уколико крше форумска или нека друга правила ). Мирољубових критичара има и овде и тамо, баш као и присталица/противника ТЕ.

Подели на овим сајтовима

? ??? (???? ??? ?? ??????? ???? ??????? ??????????) ???? ?????, ????? ????, ???? ??? ???? ????? ?? ? ??? http://forum.verujem.rs/index.php?topic=13342.msg235450;topicseen#msg235450

??????? ?? ?? ???? ???? ??????????? ????? ??????? ?????????? ????? ???????? ? ???????????? ??????.

?? ?? ???? ?? ??????? ?? ?? ?????? ?? ?? ?? ?????????.

? ??????? ?? ?? ???????? ? ????? ?? ?? ?????????? ????, ??? ????????? ?? ?? ?????? ?? ??????.

????? ?? ?? ?? ???? ???????? ?? ???? ???? ? ???? ??? ?? ?? ?? ?????????, ???? ??????? ?????.

????? ?? ?? ???? ???? ??????? ? ???? ?????????, ???? ????? ?? ????? ??? ???? ?????? ? ???? ?? ?????? ????????, ?? ???? ?????? ? ???? ???? ?????. ? ?????? ???????, ???? ???? ???? ??????? ????????? ????, ??? ?? ???????? ???????? ??????? ???? ????? ??????. ?? ??? ?????? ?? ???????? ???????? ?????? ? ???????????.

????????? ????

? ??? (???? ??? ?? ??????? ???? ??????? ??????????) ???? ?????, ????? ????, ???? ??? ???? ????? ?? ? ??? http://forum.verujem.rs/index.php?topic=13342.msg235450;topicseen#msg235450

??????? ?? ?? ???? ???? ??????????? ????? ??????? ?????????? ????? ???????? ? ???????????? ??????.

?? ?? ???? ?? ??????? ?? ?? ?????? ?? ?? ?? ?????????.

? ??????? ?? ?? ???????? ? ????? ?? ?? ?????????? ????, ??? ????????? ?? ?? ?????? ?? ??????.

????? ?? ?? ?? ???? ???????? ?? ???? ???? ? ???? ??? ?? ?? ?? ?????????, ???? ??????? ?????.

????? ?? ?? ???? ???? ??????? ? ???? ?????????, ???? ????? ?? ????? ??? ???? ?????? ? ???? ?? ?????? ????????, ?? ???? ?????? ? ???? ???? ?????. ? ?????? ???????, ???? ???? ???? ??????? ????????? ????, ??? ?? ???????? ???????? ??????? ???? ????? ??????. ?? ??? ?????? ?? ???????? ???????? ?????? ? ???????????.

????????? ????

??? ?????, ??? ??? ???? ????? ?? ?? ?? ????????, ?? ?? ???? ???????.

?? ???????? ?? ????? (? ???? ??????? ?????????? ???????????? ??????) ?? ????????? ?? ?? ?????????? ???? ?? ?? ??????? ?? ???? ?????????, ?? ?? ?? ??????.

? ??? ???, ?? ????? ?? ????? ? ????? ? ?????

?? ????, ?? ?? ???????? ?????????.

??????????? ?? ???? ?? ?????????? ????? ?????????, ??? ??? ?? ?? ??????????

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Христос је међу нама- јесте и биће, у све векове векова!  :drugarstvo:

Машо, нема потребе да више разглабамо о овоме. Свако је изнео своје мишљење, и све ово је само показало како ко гледа на Цркву, а видимо да је Црква Божија толико пирока да нас све прими под своје скуте.

Подели на овим сајтовима

Па ако је Христос међу нама, истински, а не само на папиру, где је реакција Цркве на писанија тог свештеника? Значи, обуци мантију и заштићен си. Е па ниси, можда јеси на земљи, али код Бога, одговараћеш и ти и они који су те у злу подржавали.

Јел он, зато што је свештеник, важнији од мене, која сам истраумирана његовим порукама???

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...