Jump to content

Ко је Мирољуб Петровић?

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

• Гости
Подели на овим сајтовима

Добро дошао и поведи рачуна Ignjatije би могао да те тужи за плагијат... :)

Помислих заиста да Игњатије поче да тролује... Сине Козаре, добро нам дош`о!

Подели на овим сајтовима

А неко "ближе" мишљење, тј. шта овдашњи форумаши созерцавају о поменутом, можеш прочитати:

овде,

и овде...

Подели на овим сајтовима

Захваљујем свима на коментарима, а зашто би ме тај Ignjatije тужио? :)

Шала мала... Тек да знаш, Игњатије је стари члан овог форума, а имаш исту "аватар" слику као и он...

Подели на овим сајтовима

Захваљујем свима на коментарима, а зашто би ме тај Ignjatije тужио?

Малко сам се збунио видевши "његов" аватар, наслов теме, питање и поздрав...  :D

Добродошао сине.

Подели на овим сајтовима

Sta pravoslavni hriscani da misle o coveku koji za liturgiju kaze da je prizivanje demona?!

A evo mu najnovijeg bisera "U 95% slucajeva i vise, mucanje je uzrokovano opsednutoscu demonima. Kada pevaju debilske pesme, onda ih demoni puste da "pevaju" njima u cast." Miki The King

http://creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=29000#post_46498

Подели на овим сајтовима

Sta pravoslavni hriscani da misle o coveku koji za liturgiju kaze da je prizivanje demona?!

A evo mu najnovijeg bisera "U 95% slucajeva i vise, mucanje je uzrokovano opsednutoscu demonima. Kada pevaju debilske pesme, onda ih demoni puste da "pevaju" njima u cast." Miki The King

http://creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=29000#post_46498

Zanima me još koja je pozadina mucanja? Neki kažu da je od šoka, neki od cjepiva, može biti da su također demoni, od HM muzike... I zašto netko dok pjeva ne muca a u gorovru ima izraženih problema ?

Само бих горе навео питање, да би људи боље сконтали о чему Мики прича :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Захваљујем свима на коментарима, а зашто би ме тај Ignjatije тужио? :)

Опасан је тај Игњатије. 

Али неће те тужити. Данас је добре воље  :)

Мирољуб је обичан секташ и хулитељ светиње. Без обзира што гостује у православним емисијама, издао књигу "Православље за почетнике", представља се свуда као православац... он са Православљем нема везе. Акуилиус је поставио цитат из којег се то одма види.

Помислих заиста да Игњатије поче да тролује

Ја да тролујем ??? ! ! !

НЕВЕР ЕНД НЕВЕР  0703_read  

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Креирај ново...