Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 минут, ninaana рече Meni su te razlike ipak preterane, može da ti bude otac ili majka po godinama. ? Ma naravno, zamisli moraš da legneš sa nekim smežuranim dedom, pa ne znam koliko da je harizmatičan. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Ma naravno, zamisli moraš da legneš sa nekim smežuranim dedom, pa ne znam koliko da je harizmatičan. Aj ne stvaraj mi zastrašujuće mentalne slike, moram da spavam ove noći. Lady Godiva, Vladan :::. and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече Ma naravno, zamisli moraš da legneš sa nekim smežuranim dedom, pa ne znam koliko da je harizmatičan. A šta bi ti, nekog mladića od 40,50 godina ? obi-wan and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 7 минута, Broken рече A šta bi ti, nekog mladića od 40,50 godina ? Iskusni momak od 50 godina traži devojku do 30 za druženje. Gay stop . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 3 минута, Muramasa рече A ako je deda samo 10 godina mlađi od Trampa? I dalje je deda za mene. Лидија Миленковић and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 @Natasa. називајмо ствари правим именом Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 47 минута, Muramasa рече Aktuelni francuski predsednik. Oženio se svojom profesorkom iz srednje. Треба рећи да је баба оставила мужа и неколико дјеце...да ствар буде болеснија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 11 минута, Muramasa рече Samo nije smežuran. U odnosu na nju jeste. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 6 минута, Muramasa рече Samo nije smežuran. 1 Pass, par meseci stariji od moje majke, a ona je baba, čeka treće unuče. Al nikad ja nisam volela starije likove, čak ni kad sam bila mlada. Nikad nisam mogla da podnesem taj njihov stav da su mi oni životni mentori, kao sad ću ja da učim od njega. Vazda mi je stav bio pali bre matori. Лидија Миленковић and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Шта вам је вечерас са смежуранм дедама? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 4 минута, Lady Godiva рече Шта вам је вечерас са смежуранм дедама? дошли и они на тапет Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Samo vas posmatram. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Од тетоваже, преко Неше трола, до смежураних деда смарамо до бола. Од озбиљног питања негдашњег нам члана, спадосмо на слике деда из теретана. Sanja Т., Paradoksologija, Ayla and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 23 минута, Neša_ рече Pa dobro, jeste, to si u pravu. Ako imaš između 20-30, šta se žališ onda? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Na pitanje iz uvodnog posta, možemo odgovoriti vrlo jednostavno, ali ne smijemo biti izrečiti, jer se u isto vrijeme to pitanje može kategorisati kao estetsko, sociološko, psihološko, moralno... i da ne nabrajam dalje. Mnoge tvrdnje koje sam ovdje pročitala su više nego smiješne, i pokazuju nepoznavanje same materije. Nije strašno biti neupućen, strašno je kada neupućeni iznosi tvrdnje koje nemaju osnovu. Pokušavala sam više puta objasniti sami proces, težinu odgovornosti i osnovne informacije vezane za djelatnost koja se na ovoj temi više puta prozivala, i zaista dolazim do zaključka da samo trošim vrijeme. Lični stav je pravo svih nas, i na tome nam niko ne može zamjeriti, ali zaboravljamo da naš stav ne mora da se poklapa sa stavom sagovornika, koji se jednako mora cijeniti. Razumijem da neko ne voli pomenuti način ukrašavanja, opet prihvatam da neko ne razumije potrebu drugih, kao što ni ja ne razumijem generalizaciju nečega što je većini apsolutno nepoznato, ali i pored toga imaju svoje mišljenje i vrlo grubo ga iznose. Da ne bih drvila i gubila vrijeme, reći ću ovo - ko ne želi, niko ga ne tjera da se tetovira, ali molim vas, elementarna kultura vam ne dozvoljava da, one koji žele da rade to što vi ne volite, karakterišete kao glupe, smiješne, nemoralne, ograničene ili manje naklonjene vjeri, od vas samih. Svako dobro vam želim, i hvala na pažnji. Natasa., GeniusAtWork, Branislav81 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука