коЖељ њацИ Написано Новембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Јесу, као математичари и нумеролози, астрономи и астролози... Све је то исто ко јаје јајету. Ау јеее ал си ми реко ... и нека си ми реко... а сад мало ја, види, заболе ме баш и за еволуционизам и креационизам, немам паметнија посла у животу него главу да разбијам како су врсте настале на планети. Довољно ми је што имам поверења у науку и што верујем у Бога. Детаљи ме не занимају у овом случају превише. Али та страст с којом једни и други једни другима руше теорије , ставове и претпоставке је ипак нешто што ме доводи до мишљења да су као људи доста слични. Исто бих рекао и да су у некој преписци тако жучној и тако страсној нумеролози са математичарима или астролози са астрономима. Е да ли си схватио? Ма ниси схватио наравно , јер нисмо на истим таласним дужинама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 У је ...шта ми урадисте од теме, а мени се само слике допале. Imas gomilu tema za 'lepe slike', al ti si napravio novu sa naslovom i tekstom o dokazivanju Biblijskog potpa. Ne znam sta ocekujes, mada mi deluje da prosto trolujes. A slike su super drvce је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 ma to ti je ona logika "A.P.P." a ako ne prodje e onda zauzimas strategiju glumljenja uvredjene mlade........ipak je to dugogodisnji staz "internet misionarenja" sqny је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Али та страст с којом једни и други једни другима руше теорије , ставове и претпоставке је ипак нешто што ме доводи до мишљења да су као људи доста слични. Исто бих рекао и да су у некој преписци тако жучној и тако страсној нумеролози са математичарима или астролози са астрономима. У томе и јесте ствар. Прво, потпуно је небитно ко је какав човек. Нека сам ја тешка рђа, то неће ни за микрометар променити чињеницу где ја стојим, а где стоје креационисти, ма колико ти покушавао да пребациш дискусију на тај ниво. Могу и они и ти са њима да изигравају неко смирење и преподобност до века, то неће променити сурову искреност научног метода, који је једино релевантан на оваквим темама. Све друго је чисто и стопроцентно спиновање. Друго, нико њима не руши теорију, јер теорију и немају. Имају само гомилу небулоза, као што су ове из твог текста са ”лепим сликама”. Али коме ја пишем... sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Izgleda da nije dovoljno debankovati mamute, ceo clanak koji T. Travouillonu pripisuje pricu o talasima je prevara, pakuju ih ko babuske - u prevari prevara! http://www.dailymail.co.uk/news/article-2238603/Frozen-waves-blue-ice-photographed-Tony-Travouillon.html sqny је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 У је ...шта ми урадисте од теме, а мени се само слике допале. Човјече просто стичем дојам утиска да су креационисти и еволуционисти две стране исте медаље... Pa sta ce onda ovo "dokaz" u naslovu teme? Znaci ti i Zvonko ste dve strane iste medalje svaki put kad ti iznosis obrazlozenja zasto ne prihvatas njegove stavove? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Али та страст с којом једни и други једни другима руше теорије , ставове и претпоставке је ипак нешто што ме доводи до мишљења да су као људи доста слични. Evolucionisti imaju teorije... kreacionisti imaju mastanja i zelje w.a.mozart, Justin Waters and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Evolucionizam pripada samo nauci. Međutim, ako evolucionizam počne da se bavi bibliskim stvaranjem onda postaje druga strana medalje sa kreacionizmom. Zbog toga ne treba uopšte obraćati pažnju na bilo kakve vesti koje ''dokazuju'' biblijske pripovesti. A decu treba zaštititi od toga najbolje što možemo. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Zbog toga ne treba uopšte obraćati pažnju na bilo kakve vesti koje ''dokazuju'' biblijske pripovesti. A decu treba zaštititi od toga najbolje što možemo. Да ниси и причу о потопу смјестио у свој примодријални свијет? sqny and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Мене занима да ви мене кажете где има јефтина кавурма, чварци мене то брине јутрос? Не постиш? хе хе Manolis and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Стварно нисам имао појма где ово да ставим. Очигледно су залеђени таласи , остатак приче ми није интересантан нити сам се удубљивао. Али слике су лепе. То као... Бацио си коску ''Коско'' стара! БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Да ниси и причу о потопу смјестио у свој примордијални свијет? Samo ću da te podsetim. Svet o kome se govori u biblijskom stvaranju je onaj pre ,,pada''. Naučnici su nazvali tačku Velikog praska ,,primordijalni atom''. A danas je taj koncept otišao mnogo dalje. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Samo ću da te podsetim. Svet o kome se govori u biblijskom stvaranju je onaj pre ,,pada''. Naučnici su nazvali tačku Velikog praska ,,primordijalni atom''. A danas je taj koncept otišao mnogo dalje. Добро добро, знам. Само ме интересовало да ли си и библијску приповјетку о потопу такођер смјестио у свој примодријални свијет. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Не постиш? хе хе http://youtu.be/Srwkw4VmWDk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Жељко у много чему има право. Нико више се не расправља са протестантским креационистима - наука се ни не осврће више на њих - осим библијских еволуциониста (као нека врста атеиста). Зато јесте тачно да су та два опречна схватања две стране исте медаље. Једна без друге не би живела, и зато се стално спомињу и скрећу пажњу на себе. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука