Jump to content

Време је за бебе

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

Мислим да ниси најбоље разумео шта је старац Пајсије рекао - он је говорио управо о односу родитеља према њиховој деци која су болесна, а не другој болесној деци широм света, и то се из текста сасвим јасно види...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Одговори 454
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Bebe okupiraju Kragujevac: Posle jučerašnje 22 prinove, stiglo 12 novih porodilja

Nebojša Radišić | 10. 05. 2012. - 16:22h | Foto: N. Raus | Komentara: 20

KRAGUJEVAC - Porodilište kragujevačkog Kliničkog centra i danas tuče sve rekorde. Posle 22 bebe koje su rođene za prehodnih 24 sata, danas prinove očekuje još 12 porodilja. Kako je za "Blic" izjavio profesor dr Miroslav Folić, "lekari i osoblje imaju pune ruke posla, pa su pojedine majke morale da čekaju i na red da dođu na sto za porođaj".

http://www.blic.rs/V...novih-porodilja

Stručnjaci koji u porodilištu rade decenijama tvrde da je navala beba posledica „veselog avgusta i sepembra“.

:)

Подели на овим сајтовима

samo nek je veselo algabacaju

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Хе,хе...не могу да вас оспорим,то никако,али с обзиром да МИ рађамо и мучимо се...сори Лазо,истина се не да сакрити.

...хм...добро, ја онда честитам и татама! pivo

Подели на овим сајтовима

Хе,хе...не могу да вас оспорим,то никако,али с обзиром да МИ рађамо и мучимо се...сори Лазо,истина се не да сакрити.

.gif' class='bbc_emoticon' alt='Just_Cuz_19' />

pa i mi se mucimo da napravimo valjda drlove

Подели на овим сајтовима

Дивно је.Да и наши људи осете радост живота и да се истог не боје dada love1 1500_baby 1502_baby 1413_love girl_jumping

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Irina i Vasilije Vojvodić, roditelji 10 dece, dobili su još jednog sina. Svaka čast!

v255794p0.jpg

Kada su reporteri MONDA na Badnje veče bili na Banovom brdu u domu porodice Vojvodić, koja ima 10 dece, pitali smo ih da li planiraju prinovu, a oni su se samo zagonetno smeškali. Osam meseci kasnije Irina je na svet donela zdravog dečaka teškog 4,7 kilograma kome još nisu odabrali ime.

Čestitamo!

Irina i Vasilije Vojvodić su pre 19 godina dobili Hristinu, a onda su se ređali Jovana, Stefan, Danilo, Anastasija, Marko, Marija, Marta, Teodora i Jovan.

Još jednom pogledajte reportažu o jednoj od najbrojnijih beogradskih porodica.

VIDEO

Подели на овим сајтовима

Дивна и јако лепо васпитана деца. Двоје од њих су били моји ђаци док сам предавао у "Панчићу".

Подели на овим сајтовима

Дивна и јако лепо васпитана деца. Двоје од њих су били моји ђаци док сам предавао у "Панчићу".

да, дивна су деца...осим тога не пропуштају ни једну недељну литургију...сви заједно редовно долазе и прићешћују се...милина је видети их...

уопште, породица за пример...за такав ''подвиг'' потребно је пуно љубави...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...