Jump to content

Време је за бебе

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

• Одговори 450
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pasus je jeziv na toliko nivoa. Bolestan, umobolan cak.

А коментар овог бетмена још језивији и болеснији. Какво само непознавање људске душе провејава из оваквих постова. Питам се да ли је могуће да људи живе у толико имагинарним световима и да стварно верују у такве глупости! Испаде да жене које су абортирале имају структуру личности идентичну као хладнокрвне убице. Свашта!

Подели на овим сајтовима

A poznajete li vi neku "porodicu sa mnogo dece", recimo više od pet?

Данас не. Једино сам у цркви виђао једну породицу са можда више од петоро деце.

Моји прадеда и деда су имали велике породице. Имам тетака и ујака, а тек друго колено... зилион, бројали смо се и не можемо да се избројимо :)

Подели на овим сајтовима

Ја познајем једну са четворо и углавном их гаје бабе, деде, ујне и сл. јер отац ради по цео дан, а мајка кува и пере за шесторо. Далеко од тога да је то увек случај, али то је једина породица за коју знам да има више од двоје деце.

По мом мишљењу је све преко троје много јер велики број деце може негативно да утиче на брак услед превише обавеза и премало времена.

Али ко може и жели, нека има и десеторо, немам ништа против.

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

Ја познајем једну са четворо и углавном их гаје бабе, деде, ујне и сл. јер отац ради по цео дан, а мајка кува и пере за шесторо. Далеко од тога да је то увек случај, али то је једина породица за коју знам да има више од двоје деце.

По мом мишљењу је све преко троје много јер велики број деце може негативно да утиче на брак услед превише обавеза и премало времена.

Али ко може и жели, нека има и десеторо, немам ништа против.

проблем је управо у оваквом начину размишљања, који је доминантан, и који се латентно намеће

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Брате, ако ти и твоја жена хоћете, рађајте децу сваке године. Али не вуците за рукав оне који неће.

И циљ брака је да двоје буду једно, а не да изроде обданиште.

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

По мом мишљењу је све преко троје много

Ja ih imam četvoro. :)

Uz sve pokušaje, redovnim putem i preko veze, supruga i ja nismo mogli imati više...

Moja najstarija kćerka će uskoro roditi peto dijete...

јер велики број деце може негативно да утиче на брак услед превише обавеза и премало времена.

Nije.

Sigurno.

To mnogu reći iz vlastitog iskustva i iskustva više prijatelja koji imaju četvoro djece. Djeca pozitivno utječu na ljubav muža i žene.

Treba napomenuti da ovdje govorim o hrišćanskim parovima i obiteljima.

Подели на овим сајтовима

Ето га одговор, мој муж није хришћанин. ;)

Не дотичући се конкретног случаја, морам да приметим да не мора да има везе. Може и да буде хришћанин а да не жели. А може да не буде а да жели

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...