sasluzitelj Написано Новембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2009 dajte misljenja zivo me zanima :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2009 Uuuuuuuuh!!!Da li bih uopste bila udostojena takve radosti?......Pa mislim da bih obavestila nadleznog paroha a svoju radost bih podelila sa ostalim vernicima sigurno da to ne bih sakrila 1127_battle Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Новембар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2009 uh Boze.... radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2009 ја бих трчао по камеру да снимим да свима остане на грејање срца, делио бих, певао би по цео дан и славио Господа, носио у цркву да се људи поклоне и помажу коме треба, а заиста има људи којима је потребна таква благодат и утеха 1127_battle клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Новембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 Pomaze Bog Braco i Sestre!!! Zelim da Vas obavestim o Cudu Bozijem koje se desilo u Nasem gradu Zajecaru,posto sam video Vasu rubriku o Cudima pa sam mislio da i ovim novim Cudom popunite Vasu Zlatnu riznicu. Naime pre dve godine na praznik Sv.Teodora Studita a takodje i Sv.Kralja mucenika Stefana Decanskog, brojanica koju je Brat Milan Dimitrijevic dobio kao poklonik Sv.Groba Gospodnjeg u Jerusalimu sa mostima Sv.Teodora Studita usivenim u njoj promirotocila je i tako projavila silu Boziju. Sa interneta smo skinuli iz Studenice fotografiju freske Sv. Teodora Studita i poklonili je Milanu. Ubrzo je i fotografija promirotocila. Godinu dana kasnije su promirotocile i druge ikone, Mirotociva ikona sv. apostola Andreja http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/duborez-mirotocivi.jpg Mirotocivi duborez Mirotocivi bronzani Krst a skoro iz ikone Presvete Bogorodice potekle su krvave suze iz ociju Bogomladenca i Majke Bozije. Da napravim malu digresiju da ovo nije prvo cudo u Zajecaru. Naime, 1944. godine 6. oktobra po novom kalendaru u podrumu trgovca Lalovica a kad je pocelo bombardovanje "saveznika" pojavio se obris ikone Bogomajke i Bogomladenca a podsecao je na Tikvisvju ikonu. Na podu se nalazila do 9. oktobra kada se polako izgubila. Na tom mestu je postavljen drveni ram i stalno je upaljeno kandilo pa poklonici mogu da celivaju to Sveto Mesto. Cudo je to sto Zajecar ni tada a ni sada nije bombardovan od strane "saveznika", a sve to mi verni pripisujemo Svetoj Bogomajci koja cuva grrad. Slava grada i Hrama je Rozdestvo Presvete Bogorodice pa eto jos jednog svedocanstva Istine. Nadam se da cemo se jos dopisivati, pa vam evo saljem te ikone koje sam uslikao digitalnim aparatom i sve su autenticne bez ikakve obrade. Puno Bratskih pozdrava salje Vam porodica Ivkovic(Zoran,Jasmina i Mihailo). http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/cudauzajecaru.html Дијана. and Интегра је реаговао/ла на ово 2 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 E brate Dimo koju ti radost dobi od Boga nasega!!!Filip mi rece,odusevljena sam!!!Pomolimo se svi za milost koju ukaza s.Tekla! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif nase!Svima na spasenje dusa nasih dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 ево ја реаговао да прославимо заједно свету Првомученицу Теклу Равноапостолну klapklap https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2637.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 SLAVA BOGU SVEMOGUCEM U SVE VEKOVE VEKOVA ! AMIN ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 ух! Мислим да бих заплакао од среће... Свакако бих забележио камером (ако бих био у стању) И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука