Jump to content

Како бисте реаговали на мироточење код вас у кући?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Uuuuuuuuh!!!Da li bih uopste bila udostojena takve radosti?......Pa mislim da bih obavestila nadleznog paroha a svoju radost bih podelila sa ostalim vernicima sigurno da to ne bih sakrila 1127_battle

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

ја бих трчао по камеру да снимим да свима остане на грејање срца, делио бих, певао би по цео дан и славио Господа, носио у цркву да се људи поклоне и помажу коме треба, а заиста има људи којима је потребна таква благодат и утеха 1127_battle

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog Braco i Sestre!!!

Zelim da Vas obavestim o Cudu Bozijem koje se desilo u Nasem gradu Zajecaru,posto sam video Vasu rubriku o Cudima pa sam mislio da i ovim novim Cudom popunite Vasu Zlatnu riznicu. Naime pre dve godine na praznik Sv.Teodora Studita a takodje i Sv.Kralja mucenika Stefana Decanskog, brojanica koju je Brat Milan Dimitrijevic dobio kao poklonik

Постављена слика

Sv.Groba Gospodnjeg u Jerusalimu sa mostima Sv.Teodora Studita usivenim u njoj promirotocila je i tako projavila silu Boziju. Sa interneta smo skinuli iz Studenice fotografiju freske Sv. Teodora Studita i poklonili je Milanu.

Постављена слика

Ubrzo je i fotografija promirotocila. Godinu dana kasnije su promirotocile i druge ikone,

Постављена слика

Mirotociva ikona sv. apostola Andreja

http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/duborez-mirotocivi.jpg

Mirotocivi duborez

Постављена слика

Mirotocivi bronzani Krst

a skoro iz ikone Presvete Bogorodice potekle su krvave suze iz ociju Bogomladenca i Majke Bozije.

Постављена слика

Da napravim malu digresiju da ovo nije prvo cudo u Zajecaru. Naime, 1944. godine 6. oktobra po novom kalendaru u podrumu trgovca Lalovica a kad je pocelo bombardovanje "saveznika" pojavio se obris ikone Bogomajke i Bogomladenca a podsecao je na Tikvisvju ikonu. Na podu se nalazila do 9. oktobra kada se polako izgubila. Na tom mestu je postavljen drveni ram i stalno je upaljeno kandilo pa poklonici mogu da celivaju to Sveto Mesto. Cudo je to sto Zajecar ni tada a ni sada nije bombardovan od strane "saveznika", a sve to mi verni pripisujemo Svetoj Bogomajci koja cuva grrad. Slava grada i Hrama je Rozdestvo Presvete Bogorodice pa eto jos jednog svedocanstva Istine.  Nadam se da cemo se jos dopisivati, pa vam evo saljem te ikone koje sam uslikao digitalnim aparatom i sve su autenticne bez ikakve obrade.

Puno Bratskih pozdrava salje Vam porodica Ivkovic(Zoran,Jasmina i Mihailo).

http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/cudauzajecaru.html

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

E brate Dimo koju ti radost dobi od Boga nasega!!!Filip mi rece,odusevljena sam!!!Pomolimo se svi za milost koju ukaza s.Tekla! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif nase!Svima na spasenje dusa nasih dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' />

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

ух! Мислим да бих заплакао од среће... Свакако бих забележио камером (ако бих био у стању)

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...