JESSY Написано Октобар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 127.Тога ради љубим заповести Твоје већма него злато и драго камење. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 128.Тога ради заповести Твоје држим да су верне, на сваки пут лажни мрзим. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 129.Дивна су откривења Твоја;зато их чува душа моја. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 130.Речи Твоје кад се јаве, просветљују и уразумљују просте. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 131. Уста своја отворих и привукох дух јер заповести Твоје зажелех... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 132.Погледај на ме и смилуј се на ме, као што радиш с онима који љубе име Твоје. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 133. Кораке моје управи по речи Твојој и да не овлада мноме икакво безакоње... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 134.Избави ме од насиља људског, и чуваћу заповести Твоје. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 135. Лице Твоје просветли на слугу Твога и научи ме законима Твојим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 136.Очи моје лију потоке, зато што не чувају закон Твој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 136....(Изворе вода изведоше очи моје,зато што не сачувше закон Твој.) 137. Праведан си, Господе, и прави су судови Твоји. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 138.Јавио си правду у откривењим својим, и истину целу. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 139.Ревност моја једе ме, зато што моји непријатељи заборавише речи Твоје. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 140: Разжежена је реч Твоја веома и слуга Твој заволе је.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 141. Mлађи сам ја и унижен, законе Твоје не заборавих... Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука