feeble Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Rim: Ana izbacila Šarapovu! JESSY and Пг је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Tenis vise nije zanimljiv nikom jer je postao kapital milijardera na ovoj planeti. Uvek se tenis vrti oko velike cetvorke koju cine Federer, Nadal, Djokovic i Marej. Vise tenis ne vredi gledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Tenis vise nije zanimljiv nikom jer je postao kapital milijardera na ovoj planeti. Uvek se tenis vrti oko velike cetvorke koju cine Federer, Nadal, Djokovic i Marej. Vise tenis ne vredi gledati. Skoro pa si veoma uspešno istrolovao sa ovim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Tenis vise nije zanimljiv nikom jer je postao kapital milijardera na ovoj planeti. Uvek se tenis vrti oko velike cetvorke koju cine Federer, Nadal, Djokovic i Marej. Vise tenis ne vredi gledati.#Брате, ово је вријеме кад знаш првих 100 тенисера. Вријеме кад фаворити могу лагано да изгубе од било кога од њих. Притом, ко је освојио последњи гренд слем? Велика четворка, дакле четворица!До сад је увјек било по двојица: Сампрас и Агаси, Борг и Мекинро и тако даље. И они би освајали већину турнира, а да не причам за Федерера док се нису појавили Надал, Ђоковић и Мареј који је освајао сам скоро све! Него, имамо 4 представника у четвртфиналу. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Skoro pa si veoma uspešno istrolovao sa ovim. Pa isto kao ti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Мај 16, 2014 Пријави Подели Написано Мај 16, 2014 Pa isto kao ti. Nisi u pravu baš onako skroz, možda čak ni uopšte. Fonjini dobio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 * Kako gledate na poruku Adnana Burine da će, zbog svega što ste učinili posle poplava, vaše pobede sada i on proslavljati s podignuta tri prsta? - Pročitao sam poruku i pre svega bih želeo da se zahvalim gospodinu Burini na divnom tekstu. Što se tri prsta tiče, žao mi je ako sam u svojoj karijeri, tim gestom, možda, vređao ili provocirao neke ljude. Jer, to mi nije namera. Tri prsta shvatam i tumačim samo kao Sveto trojstvo, oca, sina i svetog duha. Zbog toga, u principu, dižem tri prsta, i zato što se na taj način prepoznajem sa svojim narodom. To što je Adnan Burina napisao na kraju svoje poruke, govori o njegovoj ljudskoj veličini. Zaista mi prija kompliment koji mi je dao kao čoveku. Komplimenti koje dobijam ovih dana na račun mojih ljudskih osobina mi mnogo više prijaju nego oni koje dobijam za moje teniske rezultate. http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:492929-Djokovic-Hvala-Adnanu-Burini JESSY and Пг је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 29, 2014 Пријави Подели Написано Мај 29, 2014 Milan Nikolic, Ђуро Станивук, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Мени је тенис најдосаднији спорт икада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 volim tenis da gledam pogotovo kad Djokovic dobija JESSY, Milan Nikolic and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 6, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Млада нада српског тениса Ивана Јоровић пласирала се у полуфинале јуниорског Ролан Гароса пошто је у четвртфиналу декласирала Словакињу Кристину Шмидлову са 6:2, 6:2 Млада нада српског тениса Ивана Јоровић наставила је са одличним партијама у Паризу, где се пласирала у полуфинале јуниорског Ролан Гароса. Јоровићева је у четвртфиналу декласирала Словакињу Кристину Шмидлову у четвртфиналу са 6:2, 6:2, чиме је још једном потврдила да српски тенис не мора да брине за будућност. Прва носитељка је тако у потпуности оправдала улогу фаворита. Она је до тријумфа стигла после само 63 минута. Ивана је била доминантна током целог меча, па је на крају изгубила само 37 поена. Истовремено, противници није оставила ни промил шанси с обзиром на чињеницу да је освојила чак 71 одсто поена после сервиса. Младу Српкињу у борби за финале очекује дуел са победницом меча између Шпањолке Пауле Бадосе Хиберт и Канађанке Франсоа Абанде. Ивана је у мају напунила 17 година, а у досадашњем току турнира није изгубила ни један сет. ( Курир /Србин.инфо) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Nole protiv Rafe u borbi za prvi Rolan Garos i povratak na vrh sveta! http://novakdjokovic.com/vesti/tenis/nole-protiv-rafe-u-borbi-za-prvi-rolan-garos-i-povratak-na-vrh-sveta/ JESSY and Пг је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Nole protiv Rafe u borbi za prvi Rolan Garos i povratak na vrh sveta! http://novakdjokovic.com/vesti/tenis/nole-protiv-rafe-u-borbi-za-prvi-rolan-garos-i-povratak-na-vrh-sveta/ :brokoli: :29dz8zk: Milan Nikolic, Ненад Р. and Пг је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Sta mene kod Noletovog izkasivanja patriotizma jako iritira je to sto Djokovic zivi u Monaku da ne bi placao porez u Srbiji (koji za ljude kao njega u evropskim razmerama dosta mali). Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука