Jump to content

Dvoje su se tako i smuvali...

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

samo vi zezajte kumu.

kuma zna gde zivite.

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Hm...

woman20vs20man.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Cini ti se...

woman-bodybuilder.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

2dgtkxg.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Можеш да упознаш девојку и преко ДМ телевизије са оним порукама преко мобилног телефона типа:

ZGODAN VISOK MLADIC OD 43GOD TRAZI DEVOJKU ZENU OD 25-50. MOGUC BRAK. TELEFON 064156784952 064156784952 064156784952 064156784952 JAVISE PEDERI STOP

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...