Vlatka Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Otac Gavrilo - pesma Časnom krstu "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Erykah Badu- AppleTree НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Posle nekih tema covek stvarno pozeli da zapeva uz Pink 0104_cheesy Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 osmeh1 osmeh1 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Loreena Mckennitt - Santiago HD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Za agapija highway to tuhelj 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 0110_hahaha 0110_hahaha Simon And Garfunkel - The sound Of Silence Lyrics Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Mozes mi reci kako sam gresila I ja cu na svoja ramena Tezinu neba, ako treba, prihvatiti I ti ces opet biti u pravu a ja cu se osmehnuti 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Mozes mi reci kako sam gresila I ja cu na svoja ramena Tezinu neba, ako treba, prihvatiti I ti ces opet biti u pravu a ja cu se osmehnuti 8086.gif ???? 8086.gif http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5PdIbIOpUvQ&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Mozes mi reci kako sam gresila I ja cu na svoja ramena Tezinu neba, ako treba, prihvatiti I ti ces opet biti u pravu a ja cu se osmehnuti 8086.gif ???? 8086.gif http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5PdIbIOpUvQ&feature=related ja nesto onako.. prebacih se 0702_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Mozes mi reci kako sam gresila I ja cu na svoja ramena Tezinu neba, ako treba, prihvatiti I ti ces opet biti u pravu a ja cu se osmehnuti 8086.gif ???? 0702_read http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5PdIbIOpUvQ&feature=related ja nesto onako.. prebacih se 0702_read hocemo jos 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 ovo mi je na treningu strasno prijalo :smiley: a ja dobih nove rukavice 8086.gif I fix a point upon the ceiling Nothing to do how can I make my escape The sudden shock of hidden feeling No room to breathe feels like I'm locked in this place Who's got all the solutions? 180 Revolution Where I turn it depends Where I fall in the end Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука