мирођија Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Ваистину васкрсе! Хвала Oglo на лепој песми и поздравима! algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Цитат Ваистину васкрсе! Хвала Oglo на лепој песми и поздравима! algabacaju Hvala Mirođija na dobrodošlici... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Pitanje mi jedno davno na um pade, moj debeli lade, zasto ljudi rade. Pitanje mi jedno davno na um pade, moj debeli lade, zasto ljudi rade. Jedni grade vlade da se lakse krade, drugi biljke sade, a treci ih vade. Jedni grade vlade da se lakse krade, drugi biljke sade, a treci ih vade. Pitanje mi jedno davno na um pade, moj debeli lade, zasto ljudi rade. Pitanje mi jedno davno na um pade, moj debeli lade, zasto ljudi rade. Ljudi su bez nade nikako da shvate, dok se gazde slade, ostali se pate. Ljudi su bez nade nikako da shvate, dok se gazde slade, ostali se pate. Pitanje mi jedno davno na um pade, moj debeli lade, zasto ljudi rade. Pitanje mi jedno davno na um pade, moj debeli lade, zasto ljudi rade. Ovde nema pravde za stomake gladne, ne gubite dane, nek vam gazde rade. Ovde nema pravde za stomake gladne, ne gubite dane, nek vam gazde rade. Ja bi badava, badava oo ja bi badava, badava oo oo ja bi badava, badava oo ja bi badava, badava oo ceo dan Ja bi badava, badava oo ja bi badava, badava oo oo ja bi badava, badava oo ja bi badava, badava oo ceo dan Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Shpongle - Outer Shpongolia http-~~-//www.youtube.com/watch?v=V6XEgasF-vg 8086.gif http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yqx1teBBNrU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 ХРИСТОС ВАСКРСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! takeoff ево две преко везе, ипак сам ја админ 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Partibrejkers - Ja Sam Doktor . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Не знам да ли сте ово чули, ако нисте, еве: Arriving Somewhere But Not Here Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 SPIRITUS - JAKARTA . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milenatomic Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Vanessa Mae - The Devil's Trill IZVOR ZIVOTA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Gibonni - Žeđam (single) 2009 Lyrics Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Штета то испод ових пјесама нема Like као на Фејсбуку, ова пјесма би сигурно имаla један од мене crossrc У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука