Гост Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Кад већ помињете тај филм, ја сам ову ствар преслушавала до изнемоглости 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Слава aka Mc Покайся 8084.gif srcee 0442_feel Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Октобар 27, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Depeche Mode - Precious (Single Version) (2006 Digital... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 coverdale & page - take me for a little while Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Parni Valjak - Sve Jos Mirise Na Nju "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 definitivno moje sunce Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Tom Jones - Green, green, grass of home - Live at Cardiff Castle Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука