Надежда Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Tom Waits Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Ma ovo je zakon!: http://www.youtube.com/watch?v=DVtmc4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Nouvelle Vague - Just Can't Get Enough Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Ma ovo je zakon!: http://www.youtube.com/watch?v=DVtmc4 ???? ????????? 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Muse Knights of Cydonia Live at Teignmouth 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 vatromeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Lepa Lukic - Srce je moje violina 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Taylor Dayne - Tell It To My Heart 0409_feel 0102_laugh navijanje ???? ?? ??? ???? ????? :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 vatromeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ???????????, ???? ?????, ?? ??? ? ???? 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 24, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2009 Art Of Noise - Moments In Love клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука