Анастасија Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Leonard Cohen - Dance me to the end of love (Live in London 2009) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kWLeNlYQyu8&feature=related “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Seća li se iko ovoga? svaka cast! 1000000001010gde se seti ove stvari...extra je klapklap Guto sam ovo kao mali... Karl Sagan mi je bio idol... sto reci neg' TKO LIJETI VRIJEDI, TKO NE LIJETI NE VRIJEDI algabacaju "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WlBbUaDK-r4 'de me nadje 0409_feel 0205_whistling 319.gif 0212_rolleyes "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Seća li se iko ovoga? svaka cast! gde se seti ove stvari...extra je winter Guto sam ovo kao mali... Karl Sagan mi je bio idol... sto reci neg' TKO LIJETI VRIJEDI, TKO NE LIJETI NE VRIJEDI Cela zemlja leti leti, a i zimi kad se seti... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Hush - Deep Purple Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Rade Petrovic Ja sam seljak veseljak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука