Маша Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Mустафа Сандал, наш зет, муж Емине Јаховић,Новопазарке... All My Life- Mustafa Sandal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Mустафа Сандал, наш зет, муж Емине Јаховић,Новопазарке... All My Life- Mustafa Sandal Мој није pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Пазар је још увек у Србији, Емина је могла да представља Србију на Eurosongu, ако ти не живиш у Србији, онда и није... мени јесте algabacaju и биће... greengrin sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Мустафа певач?!? Ја могла у главу да се кладим да је он неко познати архитекта. Одакле ми само та идеја? :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Мустафа певач?!? Ја могла у главу да се кладим да је он неко познати архитекта. Одакле ми само та идеја? Ма можда је он могао бити и тренер Гане, у овом трену, али то је ипак Чачанин... smej.gif pravopop 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 Мустафа певач?!? Ја могла у главу да се кладим да је он неко познати архитекта. Одакле ми само та идеја? smej.gif Ма можда је он могао бити и тренер Гане, у овом трену, али то је ипак Чачанин... pravopop 4chsmu1 Мало сад одосмо од теме, али свака част и Рајевцу и његовим играчима. Одушевише ме људи. Јеси провалила како се моле и пре почетка и кад је полувреме и како захваљују Богу после сваког гола? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 27, 2010 Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука