ЛазарД Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Sevendust - Praise Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Eros Ramazzotti - Adesso tu (Sanremo 1986) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 MOJA pesma dana Michael Bolton When I m Back On My Feet Again Gonna break these chains around me Gonna learn to fly again May be hard, may be hard But i'll do it When i'm back on my feet again Soon these tears will all be dryin' Soon these eyes will see the sun Might take time, might take time But i'll see it When i'm back on my feet again When i'm back on my feet again I'll walk proud down this street again And they'll all look at me again And they'll see that i'm strong Gonna hear the children laughing Gonna hear the voices sing Won't be long, won't be long Till i hear them When i'm back on my feet again Gonna feel the sweet light of heaven Shining down its light on me One sweet day, one sweet day I will feel it When i'm back on my feet again Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 4chsmu1 4chsmu1 0409_feel 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Да ли се неко сећа овога бенда? Мислим да су 1999. године били победници Гитаријаде у Зајечару. Иначе, слушао сам их уживо- феноменално звуче Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Bolero Galebovi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Alisa-Kesteni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Овај човек заслужује посебну тему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Tricky - Overcome Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука