виноградар Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Јелина and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Divlji anđeli, "Voli te tvoja zver". "...ne, neću...neću za njega da znam..." Inner Truth and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mikelanđelo Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 odlična ... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogoslovDusan Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 kordun, Жика and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Јелина and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 On 6. 1. 2014. at 14:46, bogoslovDusan рече http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU toliko je los glumac da bi zeznuo i neku mnogo bolju pesmu a kamo li ovu.bolje da peva iza zavese. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=__bO_WXELG0 evo malo patetike,ali volim ovu ne mogu si pomoc ivona and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 On 8. 1. 2014. at 11:12, Лапис лазули рече http://www.youtube.com/watch?v=__bO_WXELG0 evo malo patetike,ali volim ovu ne mogu si pomoc e taj covek je neverovatan sa njim romantika ne deluje pateticno! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 On 8. 1. 2014. at 11:14, ivona рече e taj covek je neverovatan sa njim romantika ne deluje pateticno! jaoj hvala na podrsci oduvek sam se brinula za sebe sto ga volim i to ne prestaje Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 ma daaaaj!e cekaj da ja iskopam nesto sto slusam,onako private,kao niko ne zna! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука