Jump to content

Песма дана

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 14:46, bogoslovDusan рече

toliko je los glumac da bi zeznuo i neku mnogo bolju pesmu a kamo li ovu.bolje da peva iza zavese.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 8. 1. 2014. at 11:12, Лапис лазули рече

http://www.youtube.com/watch?v=__bO_WXELG0

evo malo patetike,ali volim ovu ne mogu si pomoc ;)

e taj covek je neverovatan sa njim romantika ne deluje pateticno!

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

On 8. 1. 2014. at 11:14, ivona рече

e taj covek je neverovatan sa njim romantika ne deluje pateticno!

jaoj hvala na podrsci oduvek sam se brinula za sebe sto ga volim i to ne prestaje :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...