Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан. 0442_feel

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Oooooooooooooooo koliko divnih riječi - ma dragi moji tek sam stigla - žurka počinje upravo sada. Samo sa serviram hranu, ček malo,

images?q=tbn:ANd9GcQ9NQcvzrgeqq8uWKYEtAPE77_on4SSID4YoQ1HfnHF7NT8D5TFvQ&t=1

2739.568101.jpg

Meza.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQzZIQjfM5_XM3B4tgG7L0qX2vnNxjGsSJiOrnOQSsTGW7Tan9W&t=1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

salata.jpg

m_k_d.jpg

pastrmka.jpg

food.jpg

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

.

post-3736-131421819656_thumb.jpg

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

piva.11019.png

Poslužite se sami, malo mi je frka, otišla mi posluga na odmor, pa moram sama 1000000001010

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...