Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam, skoro sam videla jedan par, oboje su onako neugledni fizički, ali način na koji su se oni gledali, ljudi moj, pa kao da su sami na svetu... Bukvalno su se ogledali i videli se onako kako ih onaj drugi vidi, kao da je su najlepši na svetu... I stvarno su i meni bili mnogo, mnogo lepi... Ne, ono što nas čini lepim, to je pogled drugog....

Volim i kad vidim par u zrelijim godinama da se tako gledaju. Tu ima sad manje strasti, ali opet čine jedno drugo savršenim...

ili kada dvoje čekaju dete... Pa ti pogledi su meni beskrajno romantični...

"Moj je dragi moj i ja sam njegova,

on pase među ljiljanima."

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2012. at 15:35, Александар Милојков рече

Да сам момак, женио бих или Јапанку или Афроамериканку. :) `Ладно...

A зашто баш Афроамериканку, зашто не чисту Африканку или неку Кубанку, Бразилку...? :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2012. at 21:07, Ивица рече

A зашто баш Афроамериканку, зашто не чисту Африканку или неку Кубанку, Бразилку...? :)

Може, може, јашта брате. :) Виђао сам тако лепе црнкиње, овде у Београду, да ти памет стане.

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2012. at 21:09, Александар Милојков рече

Може, може, јашта брате. :) Виђао сам тако лепе црнкиње, овде у Београду, да ти памет стане.

Мени причаш, неке од њих се друже с мојом женом... :P

Подели на овим сајтовима

Променио сам назив теме у "Женска лепота". Мислим да је тако прикладније. Мада сам можда изустио плеоназам...лепота и јесте женска. :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1345494029' post='696406]

лепота никад и не инспирише блуд, то је само изговор блудника за сувишак његовог срца.

то је као кад би оптужио неку лепу жену да ми "изазива" блудне помисли и да мора да се обуче да јој само очи вире да бих се ја сачувао ... а не урадим то исто и себи, пошто се гаји пијетизам према женском пандану блуда :D

Мислиш као у збирци песама "Градинар" - Р. Тагоре ?

Нисам неки љубитељ поезије (то не значи да јој оспоравам квалитет и вредност, већ да је мом сензибилетету блискија проза), али Тагоре ме оставља без даха.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2012. at 16:29, Зосима рече

Не знам.да ли гледате "Луд збуњен...", али Мустафа је дао перфектну дефиницију жене:

-Рај за очи

-Пакао за душу

-Чистилиште за џеп

Dufrenses

Kakav crni Mustafa! :)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Simpaticni ste s ovim vasim dozivljajima lepote. Lepe su sve o kojima ste govorili ali moram vam reci da svakodnevno svedocim pojavu da u gradu na Ibru zive najlepse zene na svetu ;)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

По мом укусу, једна од најлепших Српкиња, Петра Цвијић:

petra4.jpg

Подели на овим сајтовима

zenska lepota je nesto najlepse na svetu sto sam ja vido, to je tako nesto lepo da se recima ne moze iskazati, zato i ne pokusavam(iako sam hteo al sam obriso, jer je to nesto nadmaterijalno! to su vec neopisivi stupnjevi Bozijeg stvaranja koji idu u beskonacnost)

najlepsu stvar koju je Inzenjer stvorio jeste zena :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2012. at 21:18, lidija рече

Мислиш као у збирци песама "Градинар" - Р. Тагоре ?

Нисам неки љубитељ поезије (то не значи да јој оспоравам квалитет и вредност, већ да је мом сензибилетету блискија проза), али Тагоре ме оставља без даха.

мислим да си хтела то Ацу Милојкова да питаш :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...