Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па не знамо сви да свирамо виолину, али се дивимо некоме ко зна. Свако може да се радује лепоти ако из себе избаци негативне емоције као што су љубомора, завист итд. Ја никада нећу освојити US Open, али ми је драго кад освоји Ђоковић или Надал. И не осећам се уопште лоше, напротив. Једноставно уживам у лепоти игре.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa mozda je covek osecao toliko jaku privlacnost i slabost prema lepoti zene da je jedini nacin bio jeste da je ,,naruzi u svojoj glavi,,..mislim to su ljudi koji ne zive kao mi i cija su iskusenja znatno jaca..tako da nazivati ih psihicima stvarno nije u redu.....

jes vala sakrio se u manstirske zidine pa mu teže nego meni,mani me tih priča...

Подели на овим сајтовима

Тачно тако. Житија Светих дефинитивно треба закључати иза седам брава и давати их на читање само уз духовни надзор и то проверенима. Иначе, те ће књиге пре произвести патолошке случајеве и психопате него благочестиве људе и хришћане. 

Гордо је као појединац наређивати Цркви шта треба да ради, веома гордо.

Подели на овим сајтовима

Нешто што је теби лепо, можда мени није лепо и привлачно, и обратно.

И то је тачно. Мени, на пример, Анђелина Жоли уопште није нешто посебно "лепа". Видим да већина откида на њу...

Мишел Фајфер је већ друго питање... :bendoff:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

И то је тачно. Мени, на пример, Анђелина Жоли уопште није нешто посебно "лепа". Видим да већина откида на њу...

Sva lepota je iznutra.

Подели на овим сајтовима

Е народе,немојте сад у другу крајност ,па од монашког живота и светотачких дела да правите саблазан без преседана...

Њихова размишљања су таква јер су имали веру која нама вероватно за живота неће бити доступна...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Анђелина ми изгледа тотално обично...Софи Марсо и Мерил Стрип су ми као млађе биле прелепе.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Sad me zanima na osnovu čeka može jedan svetitelj da bude veći autoritet od drugog.....? :.mislise.

Ili sami biramo ono što nam se više svidja...i što je eventualno lakše za podneti i poneti...

Није ту нико већи ауторитет од другог, него све те ствари треба правилно разумети. Што у нашој Цркви, нажалост, често збуни нове вернике јер смо традиционално неорганизовани и лењи. Ко је овде пре крштења прошао катихезу? Вероватно нико... Дођеш код попа, платиш таксу, "Јелици... " - фала лепо, довиђења. Видимо се на венчању... Ето тако стоје ствари.

И онда после тај "новокрштени" буде препуштен сам себи, отвори неку монашку књигу и почне да чита свакаква чуда, па га ти ајде убеди да није добро разумео...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Није ту нико већи ауторитет од другог, него све те ствари треба правилно разумети. Што у нашој Цркви, нажалост, често збуни нове вернике јер смо традиционално неорганизовани и лењи. Ко је овде пре крштења прошао катихезу? Вероватно нико... Дођеш код попа, платиш таксу, "Јелици... " - фала лепо, довиђења. Видимо се на венчању... Ето тако стоје ствари.   И онда после тај "новокрштени" буде препуштен сам себи, отвори неку монашку књигу и почне да чита свакаква чуда, па га ти ајде убеди да није добро разумео...

Da...jasno mi je kako stoje stvari medju grešnim popovima i pastvom....

Ali se ne može reći da neki svetitelj nije u pravu,da ne kažem da izmišlja neke stvari... Možda zbunjuje "nove vernike" ili sablažnjava slabe,,ali to ne znači da su oni(ti novi u crkvi) bez mozga :) ...mogu i sami  da misle o onome što su sveti ljudi rekli...

Evo ja se uzdržavam od svakog komentara dok ne utvrdim gradivo..... 0703_read

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...