Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 8. 2013. at 18:37, Steve Cheney рече

Неумесна ти је шала брате...

А што се женске лепоте тиче - Он је створио.

Pa nije brate ako se ovde psihicma nazivaju oni koji zive po ugledu na Njega....to je licemerno onda.....

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2013. at 18:36, SHADOWS OF THE LIGHT рече

A sta cemo sa Hristom?El i on bio psihic posto je odoleo carima zenske lepote barem zvanicno? :D

jedno je voleti ljude nadseksualno,a drugo je u svojoj glavi iskrivljivati sliku lepote ,koju je Bog stvorio...

ako se vežbaš u ljubavi onda to radi na pravi način da bi ljubav i razvio a ne frustraciju i psihičku i duhovnu patologiju

Подели на овим сајтовима

Могао би неко из женског света покренути тему о лепоти са мушким предзнаком,ако је већ овде реч о женској лепоти.Егзипери има једну реченицу:"Лепе сте,али сте празне." Но, да ли нешто празно може бити лепо?

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Ако могу мало да пресечем ово идилу око женске лепоте...

Шта ћемо са ружњикавим цурама па и мушкарцима,да ли је и њих Бог створио,и  дивимо ли се таквој креацији,а?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2013. at 18:40, Дејан Бићанић рече

jedno je voleti ljude nadseksualno,a drugo je u svojoj glavi iskrivljivati sliku lepote ,koju je Bog stvorio...

ako se vežbaš u ljubavi onda to radi na pravi način da bi ljubav i razvio a ne frustraciju i psihičku i duhovnu patologiju

Pa mozda je covek osecao toliko jaku privlacnost i slabost prema lepoti zene da je jedini nacin bio jeste da je ,,naruzi u svojoj glavi,,..mislim to su ljudi koji ne zive kao mi i cija su iskusenja znatno jaca..tako da nazivati ih psihicima stvarno nije u redu.....

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2013. at 18:19, Дражен рече
Св. Синклитикија (Житија Светих)

Мени је Свети Дамаскин ипак већи ауторитет од Свете Синклитикије, за коју први пут чујем... И Дамаскин је ствар сагледавао као теолог, а не као упуту монасима. Ово што ти наводиш јесте поука за монахе, који су дали завет. 

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2013. at 18:45, Зосима рече

Ако могу мало да пресечем ово идилу око женске лепоте...

Шта ћемо са ружњикавим цурама па и мушкарцима,да ли је и њих Бог створио,и  дивимо ли се таквој креацији,а?

Divimo se lepoti njihove duse.... :)

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2013. at 18:49, SHADOWS OF THE LIGHT рече

Divimo se lepoti njihove duse.... :)

Колико видим на ових 40 страна сви су постављали слике девојака са невероватном лепотом душе.... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2013. at 18:30, Дејан Бићанић рече
Pali,pali,zato imamo gomilu psihića u mantijama i imamo starokalendarsju sektu u crkvi koja je još uvek na starom kalendaru to jest u SPC

Тачно тако. Житија Светих дефинитивно треба закључати иза седам брава и давати их на читање само уз духовни надзор и то проверенима. Иначе, те ће књиге пре произвести патолошке случајеве и психопате него благочестиве људе и хришћане. 

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2013. at 18:51, Зосима рече

Колико видим на ових 40 страна сви су постављали слике девојака са невероватном лепотом душе.... joooj

na slikama se ne moze videti duhovna lepota.....samo telesna..... :good2:

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2013. at 18:54, SHADOWS OF THE LIGHT рече

On 13. 8. 2013. at 18:54, SHADOWS OF THE LIGHT рече

Зар нису очи огледало душе  :bleh: ...мада ко још гледа у очи... joooj

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2013. at 18:48, Александар Милојков рече

Мени је Свети Дамаскин ипак већи ауторитет од Свете Синклитикије, за коју први пут чујем... И Дамаскин је ствар сагледавао као теолог, а не као упуту монасима. Ово што ти наводиш јесте поука за монахе, који су дали завет.

А гдје то Св. Јован Дамаскин противријечи? Друго, рекао си да онакав став није хришћански.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...