Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

tesko mi da na toj slici primetim zenu od silnih gadgeta :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kada bih znala da stavim sliku... :blink2:

Duh,harizma ili energija koju žena nosi je po meni najvažnija.Blago onoj koja nosi tu vrstu ljepote u sebi jer je ovu fizicku danas realtivno lako postici,ali isto tako ce brzo i proci,a i vise lezi u ocima posmatraca,sto je relativna stvar.Da sam muskarac nikad me ne bi privukla djevojka vanserijske fizicke ljepote sa mlakim karakterom i energijom...mediokritet danasnjice...vec neka prosjecne fizicke ljepote ali upečatljive energije i harizme.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Ako pričamo o ženskoj lepoti  ili o lepoti uopšte moramo se osvrnuti na na jedan broj koji se nalazi u celom stvorenom vidljivom svetu koji  je kao formula koja definiše lepotu. Radi se o „zlatnom preseku“ ili „fibonačijevom broju“  ili „fibonačijevom nizu“ tj. 1.618. ili Božiji broj koji su koristili umetnici kroz celu istoriju umetnosti da bi imitirajući lepotu Božijeg stvaranja stvarali lepa i skladna dela. Danas se prilikom dizajna nezaobilazno koristi ovaj fi broj ili zlatni presek.

Ali ni ženska,  ni muška lepota nije samo u pravilnim i skladnim crtama lica i tela,  već u lepoti duha. Ta kombinacija lepote fizičke i duhovne, čine neke osobe „fatalno“ lepim, zbog koje se gubi glava(razum).

angelina-jolie81.jpg

angelinalipslc4.jpg 

Maska zlatnog preseka koja se koristi kod savremenih plastičnih hirurga (verovatno korišćena kod Angeline Joli) u sličaju Angeline Joli pokazuje neverovatnu podudarnost tačaka.

Подели на овим сајтовима

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  On 11. 5. 2013. at 12:37, Иван ♪♫ рече

Иване, имаш добар укус..... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...