Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Ayla рече

Postavi fotografiju žene, koja po tvojim kriterijumima može da se definiše kao lijepa.... najljepše molim.

Па ево нпр. она пјегава што ју је оби ван поставио. Стр 139

А ево и од мене двије :)

stock-photo-portrait-of-a-beautiful-attr113604.jpg

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

Па ево нпр. она пјегава што ју је оби ван поставио. Стр 139

А ево и од мене двије :)

Voliš riđe ;)?

Подели на овим сајтовима

@Војвода7 pitala sam se kakav ti je kriterijum, i zašto dislajk Belučijevoj (shvatih da si je tako častio), i nemam ti na čemu zamjeriti, jer očigledno sasvim drugi tip žene te privlači. Prirodno riđokose, pjegave i svjetlooke... zanimljivo. Tvrde da su takve djevojke najtoplije. Nisi ti naivan. 1324_womens

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ayla рече

@Војвода7 pitala sam se kakav ti je kriterijum, i zašto dislajk Belučijevoj (shvatih da si je tako častio), i nemam ti na čemu zamjeriti, jer očigledno sasvim drugi tip žene te privlači. Prirodno riđokose, pjegave i svjetlooke... zanimljivo. Tvrde da su takve djevojke najtoplije. Nisi ti naivan. 1324_womens

Једна твоја слика ми се свидјела, слика старије жене у зеленој хаљини ако се не варам, баш љепота..непролазна..

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Војвода7 рече

Једна твоја слика ми се свидјела, слика старије жене у зеленој хаљини ако се не варам, баш љепота..непролазна..

Volim da posmatram ljude, i fascinira me zrela ljepota... te žene, toplog pogleda, dostojanstvenog stava, ukrašene dugom sijedom kosom, usne i oči uokvirene borama koje su godine sreće i tuge dovele do savršene zrelosti... ostavljaju me bez teksta. To je za mene ljepota.
Kažu da je svaka mladost lijepa, a ja nijema ostajem pred zrelom ljepotom.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ayla рече

i nemam ti na čemu zamjeriti, jer očigledno sasvim drugi tip žene te privlači.

Па сад... ударати дислајкове женама које те не привлаче је посебна врста некултуре која вуче на патологију.  

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Па сад... ударати дислајкове женама које те не привлаче је посебна врста некултуре која вуче на патологију.  

Dobila sam i ja od njega fin broj dislajkova, ali sam shvatila da je to način da pokaže neslaganje... ono -  ne želim komentarisati, ali meni ovo nije po volji.
Možda i griješim, ali tako doživljavam, i ne pogađa me.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Dobila sam i ja od njega fin broj dislajkova, ali sam shvatila da je to način da pokaže neslaganje... ono -  ne želim komentarisati, ali meni ovo nije po volji.
Možda i griješim, ali tako doživljavam, i ne pogađa me.

Да има 4-5 година, па да разумем такво понашање.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...