Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 26. 3. 2018. at 15:42, Ayla рече

Imam iste pantalone. :sunce:

Expand  

Jos samo da naucis wing-chun... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 15:10, Војвода7 рече

Веома ријетке и веома лијепе жене...овако ''на прву''

Expand  

Sto bi kaz`li ljudi - Irska lepota...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Ayla

Neka tvoja musterija?...

...

On 26. 3. 2018. at 15:26, goranger рече

Screenshot_2018-03-26-17-22-55.png

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 16:14, Ayla рече

Jes, pa da imam zbrčkane prste i onakvo stopalo. Ne... zadržaću se na salsi i vožnji bicikla. :)))

Expand  

A moze i tango! :) 

• Свиђа ми се 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 16:14, Ayla рече

Jes, pa da imam zbrčkane prste i onakvo stopalo. Ne... zadržaću se na salsi i vožnji bicikla. :)))

Expand  

ja ću d`idem da pipam leba po prodavnicama, to je protiv artritisa

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 16:19, Снежана рече

Expand  

Јуче седимо у некој пекари-кафеу и доручкујемо. Кад пролази радница и носи једно 15 француских лебова онако у наручју, голим рукама и наслоњено на одећу. 

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 16:19, Снежана рече

Expand  

Hahahaha... docrtavaj latice na mojim leđima, i brojimo piercinge u dokolici. Ono, jedan teeeeeebi, jedan meeeeeeeni (i zbunjeno te gledam jer ne znam kome prvo ide sledeći krug dijeljenja, tebi ili meni...) :)))

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 16:21, Juanito рече

Јуче седимо у некој пекари-кафеу и доручкујемо. Кад пролази радница и носи једно 15 француских лебова онако у наручју, голим рукама и наслоњено на одећу. 

Expand  

Prigrlila, mučenica :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

On 26. 3. 2018. at 16:21, Juanito рече

Expand  

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...