Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Господе  помилуј  брата  Милана,спаси га мука,

и опрости му сва сагрешења,

сети се Господе да је и њега мајка родила и волела... smej.gif 0205_whistling Bogorodicaaaaaa

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Pomenite brata Milana,u sve je tezem stanju,pre nekih mesec dana sam ga upisala ovde...Na morfinskim flasterima je,teske muke,metastaze...Da mu te muke budu na iskupljenje sagresenija,Gospode pomiluj...

Цитат

Господе  помилуј  брата  Милана,спаси га мука,

и опрости му сва сагрешења,

сети се Господе да је и њега мајка родила и волела... slavabogu isus-sinai Bogorodicaaaaaa

amin-nas Боже дај!
Подели на овим сајтовима

Господе помилуј слуге Твоје !  isus-sinai

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе,Сине Божји,помилуј слугу свога Милана. АМИН!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

bighugbighug Бог да упокоји слушкињу своју Наташу, а дарује утјеху њеним ближњима.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Пре два сата ми је умро брат од рођеног ујака.

Оци,помените раба Божијег Милована на Св.Литургији и ако можете дајте име у неки манастир да се помиње.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Пре два сата ми је умро брат од рођеног ујака.

Оци,помените раба Божијег Милована на Св.Литургији и ако можете дајте име у неки манастир да се помиње.

Упокој  Господе  раба  Божијег,Милована,

прими га у царство небеско! 4chsmu1 stadaradim

Подели на овим сајтовима

Живи : МИЛАН, МИРОСЛАВ, ДРАГАН, АНГЕЛИНА, БЈЕЛИЦА, ДРАГОСЛАВ, ЗОРИЦА,НОВКА И ДРАГИЊА.

+ Упокојени: СТАНОЈЕ,РАДОСЛАВ,СЛАВКО,МИРКО,ДУШАН,ВИТОМИР,БОЖИЦА 1406_love hvala 29dz8zk

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе Сине Божији услипи молитву моју у славу и част пресветог имена твога за покој душе МИЛОВАНА и прими га у Царство Твоје. :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...