Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Bratijo i sestre u Hristu

pomjanite me sutra branim rad  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Господе , дај снаге и смирења рабу твом  Милени да успешно одбрани свој рад .Амин 

Милена да ће бог да прође како треба.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 17. 5. 2015. at 20:42, Radovanka рече

Molim vas da se pomolite i da pomenete mog oca Vinka, koji je sebi oduzeo život na Đurđevdan. Neka mu dragi Gospod podari mir makar na onom svijetu.

Учинио је то што је учинио. Треба се молити и за њих. Не знамо ми шта се са њима у тим тренуцима дешавало.

Подели на овим сајтовима

dragi moji u Hristu pre svega zelim da vam se zahvalim na vasim molitvama koje je Gospod uslisio.  molim vas  pomenite mene i Milicu u vasim molitvama :cmizdrenje: , evo 8 dan otkako mi je nestao pas Ceki,    veoma sam tuzan i slomljen posle njegovog nestanka bez traga.   Presveta Bogorodice Brzopomocnice uslisi moju molitvu da se Ceki uskoro vrati kuci.Amin

Подели на овим сајтовима

Pomenite braco i sestre mene gresnog da nastupajuci dani,nedelje prodju dobro bez previse talasa,hvala!

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pomolimo se za Nadju, preslatku devojcicu od 7 god. koja je polomila nogu...da se oporavi brzo i bez problema....da moze sto pre da trci sa decom oko crkve i da igra folklor  :)

Hvala  :bendoff:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

On 24. 5. 2015. at 14:40, Kaludjerovic Sreten рече

dragi moji u Hristu pre svega zelim da vam se zahvalim na vasim molitvama koje je Gospod uslisio.  molim vas  pomenite mene i Milicu u vasim molitvama :cmizdrenje: , evo 8 dan otkako mi je nestao pas Ceki,    veoma sam tuzan i slomljen posle njegovog nestanka bez traga.   Presveta Bogorodice Brzopomocnice uslisi moju molitvu da se Ceki uskoro vrati kuci.Amin

zahvalimo i pomolimo se Bogu jer je molitvama Presvete Bogorodice Brzopomocnice  uslisio molitve istu noc kad sam objavio molitvenu podrsku.  vratio mi se psic  oko 18,19h  javila mi majka :)    Slava ti Boze ,Slava ti Boze,Slava ti Boze i Hvala u vjekove vjekova  Amin.

Подели на овим сајтовима

Господе Боже, утеши Радованку и подари мир Винку заступништвом светог Георгија и молитвама нашим.

Подели на овим сајтовима

On 6. 6. 2015. at 22:15, Kaludjerovic Sreten рече

zahvalimo i pomolimo se Bogu jer je molitvama Presvete Bogorodice Brzopomocnice  uslisio molitve istu noc kad sam objavio molitvenu podrsku.  vratio mi se psic  oko 18,19h  javila mi majka :)    Slava ti Boze ,Slava ti Boze,Slava ti Boze i Hvala u vjekove vjekova  Amin.

:navijanje: Slava i hvala Bogu

Подели на овим сајтовима

Kome nije problem neka se pomoli za mene, moj mir i smirivanje trenutne situacije. Takođe i za ostvarenje trenutno moje najveće želje, a to je pomirenje sa jednim momkom sa ovog foruma. Treba mi molitvena podrška za naše pomirenje i nastavak veze....

Подели на овим сајтовима

On 7. 6. 2015. at 20:58, Radovanka рече
Kome nije problem neka se pomoli za mene
Pomolicu se da ti Gospod Bog da ono sto je najbolje za tebe...  :)

Gospode Boze nas, podaj Radovanki smirenje i neka se ispuni Sveta Volja Tvoja, i kroz nju i kroz sve nas. Amin. Hvala ti Gospode, Slava Tebi.

Подели на овим сајтовима

On 7. 6. 2015. at 20:58, Radovanka рече

Kome nije problem neka se pomoli za mene, moj mir i smirivanje trenutne situacije. Takođe i za ostvarenje trenutno moje najveće želje, a to je pomirenje sa jednim momkom sa ovog foruma. Treba mi molitvena podrška za naše pomirenje i nastavak veze....

Molitvama Presvete Bogorodice Brzopomocnice,Gospode daruj Radovanki dusevni mir i smirenje.Gospode pomozi Radovanki da se pomiri sa  momkom sa kojim se posvadjala  i nastavi vezu dalje.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...