Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Sveblagi Gospode,neka bude volja Tvoja! Ti koji hoces da se svi ljudi spasu i dodju u poznanje istine,spasi i pomiluj sluge tvoje sve na ovom forumu.Primi ovu moju zelju kao vapaj ljubavi koju si ti zapovedio! :0104cheesy:

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Пре два дана упокојио се отац мог брата, Американац, Јеврејин, није крштен.

Нека му Господ да сваког добра.

Господ да га помене у Царству Своме  :)

Милостив је Господ!  :) gringrin

Подели на овим сајтовима

Jel smem ja ovde da stavim da mi je potrebna molitvena podrska za mene licno?

Nisam bolesna, samo mi se nekoliko `planina` vec duze vreme obrusava na ledja... i samo mi na par santimetara od dna lebde nozni prsti... Nije sala.

Inace ne zovem se Aljonka, nego Milica.

Да подјелимо планине  gringrin

И да дах Духа Светога разнесе планине тегобе и усели пространства мира  :)

Волим те  жута  :) :)

Подели на овим сајтовима

Sveblagi Gospode,neka bude volja Tvoja! Ti koji hoces da se svi ljudi spasu i dodju u poznanje istine,spasi i pomiluj sluge tvoje sve na ovom forumu.Primi ovu moju zelju kao vapaj ljubavi koju si ti zapovedio! :)

:) Боже дај!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Moлим вас браћо и сестре да поменете у молитвама својим мене (Зорицу), коју су напала толика искушења, од којих на могу да се опасуљим, репати ме напао преко оних које највише волим, молим вас помолите се за мене, да ме Господ ослободи ових глупих размишљања и осуде, хвала браћо и сестре, на свој љубави коју имате и показујете свима, па и мени најнедостојнијој и најгрешнијој од свих. Бог да вас сачува и помилује. amin-nas algabacaju

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Moлим вас браћо и сестре да поменете у молитвама својим мене (Зорицу), коју су напала толика искушења, од којих на могу да се опасуљим, репати ме напао преко оних које највише волим, молим вас помолите се за мене, да ме Господ ослободи ових глупих размишљања и осуде, хвала браћо и сестре, на свој љубави коју имате и показујете свима, па и мени најнедостојнијој и најгрешнијој од свих. Бог да вас сачува и помилује. 29dz8zk bliss jeeee

Милева,сачувај снагу и стрпљење,

и  нека  те  bliss jeeee  и  његова

многомилостива  мати  Bogorodicaaaaaa

воде  својом  праведном  руком. 0442_feel 29dz8zk

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...