Jump to content

Фотографије мога града....

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 663
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Ayla рече

Lijepa je Podgorica, izgradila se jako, poslednjih 15 god... silu na sramotu, neko je odlučio da se gradi.
I da znaš, u najljepšem dijelu grada, u samom centru bogatog prirodnog poklona, moja je avlija.

Podgorica u ❤

Neke od najlepših uspomena upravo iz Podgorice 

Volim ❤❤❤❤❤❤

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ayla рече

@Вилер Текс 

Lijepa je Podgorica, izgradila se jako poslednjih 15 god... silu na sramotu, neko je odlučio da se gradi.
I da znaš, u najljepšem dijelu grada, u samom centru bogatog prirodnog poklona, moja je avlija.

Ал море на сат времена вожње. Постајем озбиљно љубоморан. :smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Ал море на сат времена вожње. Постајем озбиљно љубоморан. :smeh1:

More mi je na 45 min, jezero na 20min, a skijalište na sat vremena vožnje.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ayla рече

More mi je na 45 min, jezero na 20min, a skijalište na sat vremena vožnje.

Има један супер кафић у крају код мене. Треба ми 12 сати до мора, ал кафић је леп.:ani_biggrin:

Мислим сад сам стварно љубоморан, неки се купају а неки пију кафу. Ај здраво

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

4036-1.jpg

4036-2.jpg

4036-3.jpg

4036-4.jpg

4036-6.jpg

4036-7.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
пре 6 часа, *SHONE* рече

@Bernard Које место је у питању?

Ljubljana, centar Ljubljane. Stritarjeva ulica.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bernard рече

Ljubljana, centar Ljubljane. Stritarjeva ulica.

Помислио сам да си туристички био у неки српски град, али изгледа да је неки српски туриста био у Љубљани :) 

Не подржавам шкрабање фасада.

imageproxy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, *SHONE* рече

Помислио сам да си туристички био у неки српски град, али изгледа да је неки српски туриста био у Љубљани :) 

Не подржавам шкрабање фасада.

imageproxy.jpg

Bio sam skoro u svim srpskim gradovima, samo još u Pirotu nisam bio......:smeh1: Bio sam i na Kosovu i Metohiji.  Ja ne verujem da je taj vaš znak napisao nek i srpski turista, srpski turisti fini i prijatni, imaju samo jednu manu, nemaju pojma o skijanju:smeh2: a na Kaninu i u Kranjskoj gori svi imaju odličnu (skupu) opremu.... i samo se mažu i sunčaju:smeh1:. Taj grafit je napisao neki domaćin Srbin iz Slovenije, radovao se zbog pobede Zorana Jankovića na izborima za gradonačelnika. Dobar je Zoki, ustvari odličan je, ali i on oma samo jednu manu (dve, ni on ne zna da skija), mnogo se liže sa ovim komunistima , Kučan još uvek drma u Sloveniji iako je već odavno u penziji.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bernard рече

Bio sam skoro u svim srpskim gradovima, samo još u Pirotu nisam bio......:smeh1: Bio sam i na Kosovu i Metohiji.  Ja ne verujem da je taj vaš znak napisao nek i srpski turista, srpski turisti fini i prijatni, imaju samo jednu manu, nemaju pojma o skijanju:smeh2: a na Kaninu i u Kranjskoj gori svi imaju odličnu (skupu) opremu.... i samo se mažu i sunčaju:smeh1:. Taj grafit je napisao neki domaćin Srbin iz Slovenije, radovao se zbog pobede Zorana Jankovića na izborima za gradonačelnika. Dobar je Zoki, ustvari odličan je, ali i on oma samo jednu manu (dve, ni on ne zna da skija), mnogo se liže sa ovim komunistima , Kučan još uvek drma u Sloveniji iako je već odavno u penziji.

Ако некада долазиш у Нови Сад или Панчево, јави се.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, *SHONE* рече

Ако некада долазиш у Нови Сад или Панчево, јави се.

Pa može i to da se desi, ne znam. Ništa ne obećavam.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...