Jump to content

Фотографије мога града....

Оцени ову тему

Препоручена порука

doboj21.jpg

Главна улица у граду :)))

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Одговори 663
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ау,разњежих се,старији београђани се сигурно сећају овога, некада смо пред нову школску годину ишли у кнез михајлову да продамо старе уџбенике,мада се ту продавало свашта ,плоче и тако то...

14068209_318693831814178_7227933960358081168_n.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
On 26.11.2015. at 19:16, Рапсоди рече

Uy4RiFk.jpg

Rapso...Karaburma?

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Natasa. рече

Rapso...Karaburma?

Јесте / Ада Хуја / , раније живела у Патриса Тулумбе  :ani_biggrin: / једно дете  тако крсти / 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Рапсоди рече

Јесте / Ада Хуја / , раније живела у Патриса Тулумбе  :ani_biggrin: / једно дете  тако крсти / 

Ja u Marijane Gregoran.

Ove Pouke su karaburmski klan :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Ja u Marijane Gregoran.

Ove Pouke su karaburmski klan :ani_biggrin:

Може бити.... можда смо се некада и среле, ко ће га знати . :mahmah:  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Рапсоди рече

Може бити.... можда смо се некада и среле, ко ће га знати . :mahmah:  

Išla sam u OŠ "Stjepan Stevo Filipović", tako da sam dosta prolazila kroz Patrisa Tulumbe od 1990-1998 :D.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Išla sam u OŠ "Stjepan Stevo Filipović", tako da sam dosta prolazila kroz Patrisa Tulumbe od 1990-1998 :D.

Ја сам на Карабурми живела неких можда 10,12 година  од 2000. па до 12 чини ми се . Ту и тамо нека - +. 

Сада је карабурма шарена / некада свратим / да обиђем стари комшилук. Фасаде ко  геј параде . :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...