kordun Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 On 31.7.2012. at 15:32, Muramasa рече Mislim da je jak ženski vokal nešto najlepše u muzici. Ja bih počeo sa Tarjom Turunen: i ja bi poceo od nje, samo imam onda problem da stavim ikog vise pored nje, jedino jos Divnu Ljubojevic GeniusAtWork and Дијана. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 ufff... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 6, 2018 Пријави Подели Написано Јун 6, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 9, 2018 Пријави Подели Написано Јун 9, 2018 Najbolja rok pevacica(ima zanimljiv glas) u NL u zadnjih 20 godina, Anouk , @kordun samo za tebe brate, znam da slusas rok ps.inace ovi iz njenog benda dobro cepaju gitare, sa koncerta u Arnemu, stadion sa 2000 ljudi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јун 11, 2018 Пријави Подели Написано Јун 11, 2018 Поет је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 20, 2018 Пријави Подели Написано Јул 20, 2018 Натан је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филарет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 obi-wan and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука