Lady Godiva Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 Amy Lee Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 On 17.6.2017. at 13:42, Рапсоди рече Јелена Пудар (Неверне Бебе ) Ух, овде растурају. Рапсоди and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Без Анђе Камене нема ништа Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 Iulianus, Вилер Текс and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 27, 2017 Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 Жика and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 27, 2017 Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 пре 14 часа, AnaLaz рече Ух, овде растурају. Глас, Јелене Пудар, тачније боја њеног гласа је невероватна.....чиста емоција. Нисам је још слушала а да се сто посто не даје песми.... AnaLaz and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 27, 2017 Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 27, 2017 Пријави Подели Написано Јун 27, 2017 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука