Jump to content

Lepota ženskog vokala

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Fayrouz - Ba'dana

Песма о то што су морали оставити праволсавни Сиријци после 1915 у источној Турској, кад су побегли од геноцида

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 392
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

najlepsa plavusa na planeti zemlji,sa fenomenalnim glasom,a o stilu stavu kreativnosti da ne govorim.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

MI SMO OD ŠEĆERA

zavijamo na noć
podelimo vino i sir
sad zovem
zavijamo na noć
podelimo vino i sir

razamazi me
ti sve razumeš
mi smo od šećera
razmazi me
ti me razumeš
mi smo od šećera

vodi me da šetamo
grad je sada
lep beo tih

biramo ulice
snežno snežni koraci

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Креирај ново...