Олимп Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=440379192671125&set=a.431512196891158.92974.127699103939137&type=1&theater bgpj, Natasa., Фоловер and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Kineski vojnici pomažu ljudima u zabačenim krajevima koje je pogodila poplava. Фоловер, Natasa., malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Олимп, malina :) and kartonsiti је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Byzantine wedding ring, depicting Christ uniting the bride and groom, 7th century, nielloed gold (Musée du Louvre). Николa, Милан Меденица :), malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 bgpj, Николa and jermel је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 malina :), Николa and bgpj је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Лидија Миленковић, bgpj and Олимп је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 moja fotka http://www.flickr.com/photos/25749625@N02/6229810321/in/photostream OPET MOLIM CLANOVE DA STAVLJAJU LINKOVE DO FOTOGRAFIJA KOJE POSTAVLJAJU. HVALA! YOKA, jermel, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 moja fotka OPET MOLIM CLANOVE DA STAVLJAJU LINKOVE DO FOTOGRAFIJA KOJE POSTAVLJAJU. HVALA! стварно...? .smesko. (мислим на фотографију) увек заборавим да поставим линк...ок ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 стварно...? .smesko. (мислим на фотографију) увек заборавим да поставим линк...ок ne, zezam se da, ovo je moja fotografija. nemojte da zaboravljate da navodite izvore odakle su fotke. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Natasa., bgpj and jermel је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 bgpj, ribarot Klime and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 http://www.google.com/imgres?q=pravoslavna+predavanja&um=1&hl=en&sa=N&rlz=1C1FDUM_enRS472RS473&biw=982&bih=721&tbm=isch&tbnid=lsq6oplFD_a72M:&imgrefurl=http://manastir-lepavina.org/vijest.php%3Fid%3D5721&docid=mUsT7x7wxsFTlM&imgurl=http://manastir-lepavina.org/cms/slike/upload/slanci2.jpg&w=800&h=482&ei=xthYUKnbAc3MsgbSsoDwBA&zoom=1&iact=rc&dur=625&sig=118322251307671842024&page=6&tbnh=131&tbnw=217&start=77&ndsp=16&ved=1t:429,r:12,s:77,i:370&tx=126&ty=62 Олимп and bgpj је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 bgpj, Bigica and Олимп је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука