Гости Guest Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 https://picasaweb.google.com/mitropolija.ct/25201205#5785965331291649410 Занимљива фотографија, мали вход а Митрополит у одежди за певницом . bgpj and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Слика са кошаркашке утакмице у Петровграду између Србије и Словачке. Међу навијачима су били и свештеници из Православне цркве. Олимп and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Александрида, Милан Меденица :), JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Саша од Москве, YOKA, мирођија and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 bgpj and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 bgpj and Олимп је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 јао супер, коптске иконе! 0442_feel 0442_feel 0442_feel :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Александрида је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 bgpj је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 bgpj је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Николa, bgpj, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1347564315' post='709234] јао супер, коптске иконе! 0442_feel 0442_feel 0442_feel :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Sto ti bese toliko volis koptske ikone ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Sto ti bese toliko volis koptske ikone ? увек су радосне, никад тужне и врло су сликовите, нежних боја са нежним и умилним обрисима и цртама лица, помало је и стил наиван. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1347569440' post='709372] увек су радосне, никад тужне и врло су сликовите, нежних боја са нежним и умилним обрисима и цртама лица, помало је и стил наиван. Zato pretpostavljam volis i decije ikone . Skola u kojoj predajem je puna ikona koje su deca naslikala, bas sam pomislila na tebe . Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 да, мислим да су много животније и сликовитије него што их одрасли раде ... ретко одраса особа има ту радост клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 у иконичности, лепоти препознавања у разноврсним лицима ... Олимп, Velja94, Александрида and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука