Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

100_0352.JPG

https://picasaweb.google.com/mitropolija.ct/25201205#5785965331291649410

Занимљива фотографија, мали вход а Митрополит у одежди за певницом .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Слика са кошаркашке утакмице у Петровграду између Србије и Словачке.

Међу навијачима су били и свештеници из Православне цркве.

62.jpg

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

422822_358685660881111_1460949695_n.jpg

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

4307278049_58279e75f5.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Orthodox+Christian+praying.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

jlg-orthodox-08-01.jpg
  • Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

communion%25282%2529.jpg
  • Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

3.JPG

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1347564315' post='709234]

јао супер, коптске иконе! 0442_feel 0442_feel 0442_feel :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:

Sto ti bese toliko volis koptske ikone :)?

Подели на овим сајтовима

Sto ti bese toliko volis koptske ikone :)?

увек су радосне, никад тужне и врло су сликовите, нежних боја са нежним и умилним обрисима и цртама лица, помало је и стил наиван.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1347569440' post='709372]

увек су радосне, никад тужне и врло су сликовите, нежних боја са нежним и умилним обрисима и цртама лица, помало је и стил наиван.

Zato pretpostavljam volis i decije ikone :).

Skola u kojoj predajem je puna ikona koje su deca naslikala, bas sam pomislila na tebe :D.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...