Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 таниша блевин, 5 година, држи се за руку са сапатницом урагана катрина нитом ла гард, 105 година, у време евакуације у њу орлеансу. arahne, Natasa., DankaM and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 харолд витлс, чује по први пут пошто му је доктор закачио слушни апарат у лево ухо ништа мање није речит ни овај клип сара чурман, 29 година, рођена је глува и уграђен јој је мождани имплант који јој је омогућио да чује Александрида, DankaM, YOKA and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 заробљеник другог светског рата, ослобођен од стране СССР-а, среће своју ћерку. девојчица га није видела од своје прве године. Tanja, DankaM, Natasa. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 пеле и британски капитен боби мур размењују дресове 1970. године као знак узајамног поштовања за време светског првенства који је био обележен расизмом. Александрида, Tanja, arahne and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 излазак земље: фотографију усликао астронаут вилијам андерс у време месечеве мисије аполо 8, 1968. године. YOKA, arahne, Tanja and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Medo ekstra bliss jeeee Милан Меденица :), Јелина and Александрида је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 па мало да разбијем трип мантија и да приземљим тему, сав тај пијетизам ће зачарати мозак greengrin greengrin greengrin још ће да испадне да Бог не делује ван манастира и свештеника arahne, Natasa. and Tanja је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1346352217' post='702005] па мало да разбијем трип мантија и да приземљим тему, сав тај пијетизам ће зачарати мозак greengrin greengrin greengrin још ће да испадне да Бог не делује ван манастира и свештеника Ne zaboravimo i decicu za vreme pricesca greengrin greengrin greengrin Tanja је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Сад ћеш ти да видиш кад ти дођу ови правоверни па ти сломе кичму што ниси довољно православан. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Сад ћеш ти да видиш кад ти дођу ови правоверни па ти сломе кичму што ниси довољно православан. мош мисити, тресу ми се гаће greengrin greengrin greengrin још ће да ме спасу својим молитвама и судовима, хвала им на томе Tanja, RYLAH and Александрида је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Милан Меденица :), Саша од Москве, Иван ♪♫ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 ovo je moja fotka YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Свака ти част! "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1346354334' post='702028] мош мисити, тресу ми се гаће greengrin greengrin greengrin још ће да ме спасу својим молитвама и судовима, хвала им на томе Kupi ogledalo da im pokazes na sta lice u transu greengrin Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Kupi ogledalo da im pokazes na sta lice u transu greengrin јес, па да помисле да су и с ове стране острашћени ко они greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука