Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

таниша блевин, 5 година, држи се за руку са сапатницом урагана катрина нитом ла гард, 105 година, у време евакуације у њу орлеансу.

enhanced-buzz-wide-5511-1338404050-2.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

харолд витлс, чује по први пут пошто му је доктор закачио слушни апарат у лево ухо :)

enhanced-buzz-wide-12343-1338324636-27.jpg

ништа мање није речит ни овај клип ;)

сара чурман, 29 година, рођена је глува и уграђен јој је мождани имплант који јој је омогућио да чује :)

Подели на овим сајтовима

заробљеник другог светског рата, ослобођен од стране СССР-а, среће своју ћерку. девојчица га није видела од своје прве године.

enhanced-buzz-wide-6555-1338324639-16.jpg

Подели на овим сајтовима

пеле и британски капитен боби мур размењују дресове 1970. године као знак узајамног поштовања за време светског првенства који је био обележен расизмом.

enhanced-buzz-wide-5453-1338324640-28.jpg

Подели на овим сајтовима

излазак земље: фотографију усликао астронаут вилијам андерс у време месечеве мисије аполо 8, 1968. године.

enhanced-buzz-wide-23388-1338324625-21.jpg

Подели на овим сајтовима

па мало да разбијем трип мантија и да приземљим тему, сав тај пијетизам ће зачарати мозак greengrin greengrin greengrin

још ће да испадне да Бог не делује ван манастира и свештеника :D

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1346352217' post='702005]

па мало да разбијем трип мантија и да приземљим тему, сав тај пијетизам ће зачарати мозак greengrin greengrin greengrin

још ће да испадне да Бог не делује ван манастира и свештеника :D

Ne zaboravimo i decicu za vreme pricesca greengrin greengrin greengrin

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Сад ћеш ти да видиш кад ти дођу ови правоверни па ти сломе кичму што ниси довољно православан.

мош мисити, тресу ми се гаће greengrin greengrin greengrin

још ће да ме спасу својим молитвама и судовима, хвала им на томе ;)

Подели на овим сајтовима

551680_354161481333529_1389390565_n.jpg

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

551680_354161481333529_1389390565_n.jpg

ovo je moja fotka :)

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Свака ти част! :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1346354334' post='702028]

мош мисити, тресу ми се гаће greengrin greengrin greengrin

још ће да ме спасу својим молитвама и судовима, хвала им на томе ;)

Kupi ogledalo da im pokazes na sta lice u transu greengrin

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...