Милош* Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 мирођија and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 "Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558626_3403972432658_1053239837_n.jpg Patrijarh Vaseljenski, tj Carigradski, Vartolomej. Moram da se pohvalim da sam ga lično slikala YOKA, JESSY and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 мирођија, YOKA, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 bgpj, мирођија, Фоловер and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Natasa., Лидија Миленковић, Јесењин and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош* Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 мирођија, Јесењин, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Vladika Atanasije sa djecom...."imam samo tri godine... мирођија, Јелина, JESSY and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribarot Klime Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 bgpj, Олимп, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош* Написано Август 27, 2012 Пријави Подели Написано Август 27, 2012 Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Август 28, 2012 Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Милан Меденица :), YOKA and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Прослава на Успението Богородично во Православната Охридска Архиепископија YOKA and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Прослава на Успението Богородично во Православната Охридска Архиепископија Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Прослава на Успението Богородично во Православната Охридска Архиепископија Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Прослава на Успението Богородично во Православната Охридска Архиепископија YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука