Ведран Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 се крштева чедото Божјо..... w.a.mozart, Олимп, YOKA and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 YOKA, мирођија, bgpj and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Олимп, мирођија, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 е Тоше, Бог да го прости, беше добро дете... Биљана, мирођија and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 malina :), jermel, Биљана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 јас „повесели“ гробишта во живот не сум видел од овие Oglo, malina :), ribarot Klime and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Оћу да ме саране на овој гробље Милан Меденица :), Ведран, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Оћу да ме саране на овој гробље овој фолклор ми е IN и ART Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Оћу да ме саране на овој гробље а где је то...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 а где је то...? не препознајеш „румунску“ културу и њихову побожност JESSY? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 а где је то...? Не знам ни ја, ево нека нам Ведран каже... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Не знам ни ја, ево нека нам Ведран каже... Лазо јест да је лепо румунско гробље али не дамо ми тебе тамо... не, не... твоје тело, треба да почива на српску земљу и тачка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 не препознајеш „румунску“ културу и њихову побожност JESSY? што јес - јес нисам никада видела... 0705_read Ведран је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош* Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Биљана, bgpj, Ведран and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Манастир Дренча http://www.eparhijak...иру-Дренчи.html Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука