Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

29 minutes ago, Danijela рече

O cemu se ovde radi?

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Osvecenje hrama, ovo je priprema prestola za osvecenje.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Не знам како је вама, али је мени ово православно! Са све насловом:  he ain't heavy, he's my brother !

He aint heavy,  hes my brother.jpg

Подели на овим сајтовима

Dugo me nije bilo da vas podsecam pa evo opet: ne postavljajte fotografije bez linkova kao stranici odakle ih preuzimate. Izlazete Pouke tuzbi.

Sve fotografije bez linka bice obrisane.

Hvala.

Подели на овим сајтовима

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

У данима Кајмакчалана једна раритетна фотографија др Арчибалда Рајса из мирнијих дана (Приватна колекција историчарке Јелене Живковић уступљена поукама)

Archibald Reiss, Swiss criminologist with a lady, Belgrade 1920s

14333817_10154374403555569_5110735287749

Подели на овим сајтовима

ОЛТАРСКА АПСИДА НОВОГ ХРАМА СВЕТОГ ЈОВАНА ВЛАДИМИРА У БАРУ (ФРЕСКО-ТЕХНИКА)

29-i-nove-freske-%282%29_620x0.jpg

ИЗВОР: http://www.novosti.rs/вести/планета.480.html:626273-И-нове-фреске-у-старој-техници

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...