Страле Написано Август 8, 2016 Пријави Подели Написано Август 8, 2016 У сусрет сутрашњем празнику и вашару у Нишу-Црква Светог Пантелејмона Слика преузета са фејсбук странице ''Црква СВ. Пантелејмона'' banet64, АлександраВ, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 8, 2016 Пријави Подели Написано Август 8, 2016 Дијана., banet64, Тања1 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 10, 2016 Пријави Подели Написано Август 10, 2016 Suncokret54, АлександраВ, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=98755&id_jezyk=1 Suncokret54, banet64, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 православные фото Тања1, Светислав Павловић, banet64 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 Suncokret54, Тања1, banet64 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Светислав Павловић, Тања1, banet64 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Suncokret54, Светислав Павловић, banet64 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 At the conclusion of the women's 5000m finals on Friday, gold medal winner Meseret Defar of Ethiopia showed where her help comes from. Immediately after crossing the finish line, she pulled a picture of Our Mother of Perpetual Help from under her jersey, showed it to the cameras and held it up to her face in prayer. Celebrate all those who help make her care known across the globe! Sanja Т., -Владимир-, Suncokret54 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 АлександраВ, Биљана 1234, Suncokret54 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 http://www.pravoslavie.ru/95768.html Suncokret54, Биљана 1234, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Suncokret54, Биљана 1234 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Suncokret54, Биљана 1234 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Биљана 1234, Suncokret54 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 http://www.pravmir.ru/andrey-pervozvannyiy-na-kryimskoy-zemle/ АлександраВ, banet64 and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука