Jump to content

Свети Владика Николај Охридски и Жички

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A3%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%91%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B0_%D0%A2%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B0

ali poligon za razbijace drzave je upravo i fudbal, ja da sam neka vlast ukinuo bih fudbal na par godina da se zazele istinskog fudbala, jer ako cemo realno to vise nije fudbal, nego sve osim fudbala i to u negativnom smislu, cak i kad sam bio klinac kad me neki gilipter pita za koga navijam ja moram da smislim odgovor da me ne bi prebio, to je bezumlje jedno od vecih, besmisao neverovatan

Осећао сам да ћемо опет узнемирити покојног Татона... Нису га ни напали ни убили јер је другачији по националној основи, него јер је био другачији у навијчком смислу. Сваки дан се млате и између себе, и велики Срби навијачи убијају друге ништа мање Србе, навијаче... То је просто била навијачка акција, хулиганска, како хоћете, која је показала сву ишчашеност таквог начина живота, али у њој нема националне компоненете... Убијају се они и између себе, чак и навијачи истог клуба. Али то је друга тема.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Није то кроз призму својине, него кроз призму личности. Он је тиме показао велико непоштовање према другој особи. То што је наводно хтео да објасни могао је лепо речима. Само што би онда неко од студената могао аргументовано да му одговори и покаже да није у праву.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Слажем се. 

Није то кроз призму својине, него кроз призму личности. Он је тиме показао велико непоштовање према другој особи. 

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Зависи од тога где би се збило описано разбојништво........

Ако би га, рецимо, пресрео у Нишу отео и капу и качкет и кишобран и бацио у Дунав - не то никако не би било шмекерски. 

Oce to oce, tako.

Подели на овим сајтовима

Ма кринимал је ако ћемо мак на конац, али да ми приђеш и отмеш кока колу, и кажеш "кока кола убија људе и експлоатише раднике у Азији!", ја се лично не бих наљутио, само бих те гледао као занесењака, и било би ми симпатично. 

Додуше, овај потез министра ми уопште није симпатичан, нити ми је симпатична СНС нити било шта у вези са њима, али не бих га баш назвао криминалом... Чисто због минималне вредности отетога и целог контекста ситуације. Више ми је потез оне врсте као кад неко рецимо мува девојку, и много се испали и испадне индијанац, него што је криминалан.

Simpaticno je samo to da kad bi se ovo desilo u Hrtvatskoj nekoj Srpkinji sa flasicom Knjaza Milosa onda ne bi bilo ni traga ni glasa ove tvoje da ne kazem kakve relativizacije.

Подели на овим сајтовима

Simpaticno je samo to da kad bi se ovo desilo u Hrtvatskoj nekoj Srpkinji sa flasicom Knjaza Milosa onda ne bi bilo ni traga ni glasa ove tvoje da ne kazem kakve relativizacije.

Шта мислиш како бих реаговао онда? Добро, признајем, вероватно тада не бих улазио дубље у причу, већ бих рекао "комплексаши" или нешто слично... Али не бих назвао то криминалом у сваком случају. Не знам шта треба да кажем да не испадне да релативизујем, јесам рекао да је несимпатично, јесам рекао да се не слажем, ти изгледа имаш неку унапред зацртану слику о мојим ставовима и шта год ја да кажем, опет испадне да сам неки ултра националиста, и да браним и релативизујем све лоше, само јер је наше. :)

Подели на овим сајтовима

Шта мислиш како бих реаговао онда? Добро, признајем, вероватно тада не бих улазио дубље у причу, већ бих рекао "комплексаши" или нешто слично... Али не бих назвао то криминалом у сваком случају. Не знам шта треба да кажем да не испадне да релативизујем, јесам рекао да је несимпатично, јесам рекао да се не слажем, ти изгледа имаш неку унапред зацртану слику о мојим ставовима и шта год ја да кажем, опет испадне да сам неки ултра националиста, и да браним и релативизујем све лоше, само јер је наше. :)

Nemam ja nikakav apriori stav o tvom stavu. Samo citam ono sto pises a to jeste relativizacija.

Подели на овим сајтовима

О чему, бре, ти причаш ?

И где за пример нађе земљу где су Срби у последњих сто година највише пострадали ?

И то не због флашице некакве воде него само зато што су Срби.

Пази ти њега ........" када би се у Хрватској десило..........................." - јад.

Подели на овим сајтовима

Nemam ja nikakav apriori stav o tvom stavu. Samo citam ono sto pises a to jeste relativizacija.

Не слажемо се, али у сваком случају не мислим ништа добро о том потезу. Мало се разводнила дискусија, сад ја не знам ни у чему се ми овде тачно не слажемо, ни у чему се састоји моја релативизација, али нема ни везе.

Подели на овим сајтовима

О чему, бре, ти причаш ?

И где за пример нађе земљу где су Срби у последњих сто година највише пострадали ?

И то не због флашице некакве воде него само зато што су Срби.

Пази ти њега ........" када би се у Хрватској десило..........................." - јад.

Bas o ovome i govorim nerazumni covece. Realni i racionalni samo kad treba analizirati tudje grehe nad nama ali nikako ni malo racionalni i relani kad treba analizirati nase greske nad nekim drugim. Onda ide relativizacija 300 na sat.

Lepo sto si demosntrirao bas ono o cemu govorim. Hvala.

Подели на овим сајтовима

Bas o ovome i govorim nerazumni covece. Realni i racionalni samo kad treba analizirati tudje grehe nad nama ali nikako ni malo racionalni i relani kad treba analizirati nase greske nad nekim drugim. Onda ide relativizacija 300 na sat.

Lepo sto si demosntrirao bas ono o cemu govorim. Hvala.

Нема на чему............

Стичем утисак да би ти , стварно, из теби знаних разлога жарко волео да ја мислим и делам у тим уским оквирима у којима би да ме сместиш.

Када би писао о мојим гресима то би потрајало - и не бих стигао да се осврнем на туђе.

Но овде се ради о два народа и изједначавању злочинца и жртве. И на томе се није стало него се жртва проглашава - злочинцем. 

Имаш на форуму и оних који се баве истраживањем - ако буду објективни , по свему судећи, изненадиће те резултати истраживања.

Пошто ти, очигледно, ниси одавде.

Подели на овим сајтовима

Нема на чему............

:)

Стичем утисак да би ти , стварно, из теби знаних разлога жарко волео да ја мислим и делам у тим уским оквирима у којима би да ме сместиш.

Nema potrebe za takvim naporom jer si se ti odavno smestio kojekude a po pojedinim tvojim stavovima i tvrdnjama se da videti i gde tacno.

Када би писао о мојим гресима то би потрајало - и не бих стигао да се осврнем на туђе.

A hriscanski etos govori da treba da radis bas suprotno. Prvo o sebi pa onda o drugim. :)

Но овде се ради о два народа и изједначавању злочинца и жртве. И на томе се није стало него се жртва проглашава - злочинцем. 

Kao sto rekoh gore, sam si se ti smestio kojekude a medjustalom i u klevetnike. Bar kad je na ovoj temi rec o mojim stavovima.

Имаш на форуму и оних који се баве истраживањем - ако буду објективни , по свему судећи, изненадиће те резултати истраживања.

Ta nije moguce?!

Пошто ти, очигледно, ниси одавде.

Naravno. Juce sam doputovao Mars Ekspresom.

Подели на овим сајтовима

Nema potrebe za takvim naporom jer si se ti odavno smestio kojekude a po pojedinim tvojim stavovima i tvrdnjama se da videti i gde tacno.

То где сам се ја сместио - о томе нећеш ти да судиш.

A hriscanski etos govori da treba da radis bas suprotno. Prvo o sebi pa onda o drugim. 

Шупљих ли речи.............- па нисам дошао на исповест код мог парохијског свештеника но на форум на коме полемишем са оним који дели савете - непримењујући их на себи.

Kao sto rekoh gore, sam si se ti smestio kojekude a medjustalom i u klevetnike. Bar kad je na ovoj temi rec o mojim stavovima.

Хајде, конкретно - о каквим клеветама је реч ?

Подели на овим сајтовима

Не знам за друге , али ако би се десило у истом контесту,тј. предавање,  рекао бих , мудро збори човек , треба куповати домаће . Зашто мислиш да ако неко воли своје, мрзи туђе ? Није ни чудо што свугде видиш нацисте .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...