Jump to content

Свети Владика Николај Охридски и Жички

Оцени ову тему

Препоручена порука

hehe ne pale kod mene te hypno iluminatske fore, nema izvlacenja, ja sam lepo pitao, a ti ako oces odgovori na pitanje, ako neces nema veze, i tako znamo da je preuvelicano greengrin touche! hahahahahaa :lol:

PS: pijem vinca rujnoga, ne zameri :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

"Само" зато... Зар не разумеш колико је то дивљачки поступак на више нивоа?

Чуо сам да је прича била о излажењу Србије из кризе па је тиме хтео да илуструје своје ставове. Није морао да баци воду у канту али не видим шта је ту дивљачки. Дивљачки је обарање студената на испитима из небулазних разлога и слична иживљавања професора која нико и не помиње али  ово по мени није.

Подели на овим сајтовима

Istraživanje o tome šta Naša Deca rade u slobodno vreme

http://www.doiserbia.nb.rs/img/doi/0038-0318/2009/0038-03180903247S.pdf

Na 2000 ispitanika... I naručeno od strane Ministarstva omladine i sporta.

Naravno sad ces dobiti "objasnjenje" kako su to izmisli neprijatelji Srba. A neki suptilniji ce ti reci da si ti kao konstruktivista ogranicena ili pristrasna. :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

O nasilju u osnovnim školama

http://www.doiserbia.nb.rs/img/doi/0048-5705/2007/0048-57050702309P.pdf

Iz 2007. na 27 000 učenika od 3. do 8. razreda osnovne škole.

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Чуо сам да је прича била о излажењу Србије из кризе па је тиме хтео да илуструје своје ставове. Није морао да баци воду у канту али не видим шта је ту дивљачки.

1. То није била његова флаша. Туђе ствари не можеш да отимаш и бацаш, то је крађа и разбојништво.

2. Шта ако је дотична студенткиња била из Хрватске? Или други студенти из иностранства, како би се они ту осећали?

3. То са "излажењем из кризе" нема никакве везе, само је илустровао да појма нема са животом.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

A postoji samo ono sto ti vidis?

Где то пише. Ја само кажем оно што ја видим,како и пише 

Гледајући Београд, могу да кажем ово,

ако бих причао другачије од тога био бих лажов. 

Ovoj je cisti destilisani oblik neistine.

Добро, можда сам мало претерао, али понеле ме емоције.

Подели на овим сајтовима

sad cekamo nedeljko da se javi :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

хммм... Много буке ниокочега . Мислим да је сад јасно колико страних посетилаца заправо има.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Не могу се више не сложити са Дикиним ставовима, али ми је ипак и даље симпатична популарност лепљења страшне наци етикете. :) Није човек наци, само је расиста изгледа, то му је заједничко са нацистима али сад да је нациста... 

Да ли смо толерантни према странцима? Ако питамо туристе из СФРЈ који кампују викендима у Бгу, јесмо, ако питамо студенте из страних земаља које виђам свакодневно, свих боја јесмо, ако приметимо да се овде нико не сећа неког напада на странца који је био изазаван само тиме што је странац, јесмо... Ако се упоредимо са другим земљама сличне историје и културе, онда О ДА јесмо... Сад што постоје буљуци омладине која бесциљно лута па се неки пронађу у србовању и мржњи према свима који нису "наши" а неки у зависностима, дивљању, и апсолутној равнодушнпсти према породици, народу или било коме, је проблем прво појединца, затим њихових породица, па 10 места празно, па друштва и политичара... То су само варијанте неких плитких начина да се пронађе лични идентитет, припадност нечему, да се испуни дан...

Иначе, Дико, не разумем што би ти имао ишта против ичијег избора, ако неко воли црнца не видим шта ту има било ко од нас да разматра, вероватно ни ти и ја не бисмо волели да неко коментарише наше изборе у животу...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

O nasilju u osnovnim školama

http://www.doiserbia.nb.rs/img/doi/0048-5705/2007/0048-57050702309P.pdf

Iz 2007. na 27 000 učenika od 3. do 8. razreda osnovne škole.

Шта мислиш о томе да лепо отвориш тему о малолетничком насиљу............................?

Сва та истраживања не оправдавају монструозне изјаве појединих душебрижника о нашој деци као " најодвратнијој...................( додај шта ти је воља - тешко да ћеш све и да хоћеш  успети да надмашиш неформалну групу ловаца на српске нацисте у њиховим - бљувотинама ).

Подели на овим сајтовима

1. То није била његова флаша. Туђе ствари не можеш да отимаш и бацаш, то је крађа и разбојништво. 2. Шта ако је дотична студенткиња била из Хрватске? Или други студенти из иностранства, како би се они ту осећали? 3. То са "излажењем из кризе" нема никакве везе, само је илустровао да појма нема са животом.

Управо о томе причам, претеривање. Јака ствар , флашица воде, вероватно није била ни пуна. Један комарац у крду камила.

Подели на овим сајтовима

Не сећамо се?

Не, стварно, ја се не сећам, али ја генерално слабије памтим, на шта мислиш? Да, лише сам срочио, ја се не сећам а не нико се не сећа, сори.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Управо о томе причам, претеривање. Јака ствар , флашица воде, вероватно није била ни пуна. Један комарац у крду камила.

Па добро, када теби неки грубијан на улици отме сендвич и баци у канту за смеће ти кажи "нема везе"... Јака ствар.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...