Jump to content

Да ли су ово последња времена?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Biti nacionalista znaci voleti svoj rod. To je kod Srba pre bilo normalno, sad nije.

Sad Srb vise voli da bude neko drugi, jer mu se ne svidja ono sto je dobio u nasledje od predaka.

A sad je meni jasno zasto se Kratos krije iza nadimka, zato sto ima pravo srbsko ime :)))

Подели на овим сајтовима

Za mene je ovo što govori rabin slika i prilika antihrista:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Srbi u Srbiji.A što se tiče vere u Boga živoga duhovno stanje naroda je prevashodno zasluga Crkve i njenog sveštenstva sa raznim Kačavendama,Pahomijima i ostalim svinjarijama.El i Crkva radi po nalogu Amera i belosvetskih moćnika?

За духовно стање народа, је првенствено народ крив, јер они треба да верују у Бога, а не да гледају шта ради свештенство.

И ја нисам идеалан и немам идеалан духовни живот, али ја не могу за то да кривим ни свештеника, нити Цркву, већ себе.

Ја сам овде раније писао да имам примедбу да је црква мало активна према народу, али то несме бити изговор и оправдање за духовни пад људи и у том смислу свако од нас има властиту одговорност, а не да се оправдава туђим грешкама.

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Da moze narod da poucava sebe, ne bi Hristos rekao "idite i naucite sve narode...". A o krivici necu ni da govorim, to je jedino o cemu 99% ljudi ume i zeli da raspravlja, zato nam i jeste ovako kako nam je.

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

A sad je meni jasno zasto se Kratos krije iza nadimka, zato sto ima pravo srbsko ime :)))

Kraljevsko. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Nego ja koliko sam primetio na forumu sem Sofije i raspevane žene  u plavom nema nešto srpskih nacionalistkinja. :scratch_head:

Подели на овим сајтовима

Dragi Kratose, u crkvu se ide prvenstveno radi sopstvenog spasenja, zajednicke molitve, ispovesti i pricesca.

To sto se trenutno desava u SPC i sto se desavalo, i desavace se, je zato sto smo svi mi(pa i svestenici i vladike) pale prirode

i gresimo i gresicemo dok smo zivi. Ko je i sta(i da li je) sagresio, to samo Bog zna. Na nama nije da sudimo i biramo strane, vec da radimo

na nasem spasenju. Ako ti se ne svidja svestenik ili ti nesto smeta kod njega, trazices drugog. Uvek ces traziti mesto gde ti odgovara ako ti

zaista molitva i pricesce treba. Ko trazi, naci ce :)

Подели на овим сајтовима

За духовно стање народа, је првенствено народ крив, јер они треба да верују у Бога, а не да гледају шта ради свештенство.

И ја нисам идеалан и немам идеалан духовни живот, али ја не могу за то да кривим ни свештеника, нити Цркву, већ себе.

Ја сам овде раније писао да имам примедбу да је црква мало активна према народу, али то несме бити изговор и оправдање за духовни пад људи и у том смислу свако од нас има властиту одговорност, а не да се оправдава туђим грешкама.

A Crkva nema nikakvu odgovornost što svojim sveštenstvom daje katastrofalne uzore prosečnom čoveku?Episkop peder,drugi pedofil,treći krade pare....Oni tim svojim odnosom pokazuju da ustvari i ne veruju u Boga i onda jedan običan čovek može s pravom da kaže ,,Bože pa kad udovi tvoga tela ne veruju u tebe i ne boje se,oni koji treba da budu svetlost svetu i sveća koja se meće na najviša mesta zašto bi ja,jedna iskra u kosmičkom plamenu života činio drugačije?Svrha Crkve i jeste ta,da propoveda Hrista i da podučava narod veri a ne da se blagosiljaju tržni centri po Crnoj nam Gori.So je obljutavila i nema više čime narod posoliti.Čast časnim sveštenicima.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Milutin, Dusan, Uros, Petar , jesam pogodila :)))

Мислим да ће пре бити Стефан  . Име које су носили сви Немањићи , заиста краљевско . Тј. сви крунисани Немањићи .

Подели на овим сајтовима

Milutin, Dusan, Uros, Petar , jesam pogodila :)))

Ćale mi je Milutin. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...