Милан Ракић Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 А зашто се уопште оптерећивати тим пашквилама које говоре против вакцине... И сви ми смо овде као деца вакцинисани и кол'ко могу да закључим, ништа нам не фали... Само трошимо време и енергију на разноразне глупости... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 ??? Niko od nas se ne igra životima svoje dece, valjda ste pročitali da smo svi, koji smo komentarisali juče, svoju decu vakcinisali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Sjajan tekst na engleskom: Dear parents, you are being lied to А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mande Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 On 2. 5. 2012. at 21:42, Juan Valdez рече А у чему су другачије? Колико видим, у тексту су поменуте вакцине против туберкулозе, хепатитиса Б, великог кашља, дифтерије, полиомелитиса, тетануса, неких богиња (не разумем тачно којих), заушки, рубеола и грипа. Шта је ту тако егзотично? Ne znam kakve vakcine dobijaju Rusi, znam samo da su virusi iz mmr vakcine uzgojeni na tkivu pluca abortiranog tromjesecnog fetusa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 25, 2015 Пријави Подели Написано Април 25, 2015 On 25. 4. 2015. at 20:33, Mande рече Ne znam kakve vakcine dobijaju Rusi, znam samo da su virusi iz mmr vakcine uzgojeni na tkivu pluca abortiranog tromjesecnog fetusa. Molim? Odakle ti ta informacija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Април 26, 2015 Пријави Подели Написано Април 26, 2015 Moje dete je primilo sve vakcine. Hvala Bogu sve je u redu. RYLAH, Kaludjerovic Sreten, ВИЛМА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 ZICER OTKRIVA: MRAČNE TAJNE VAKCINA! Kako bi otkrio pravu istinu svojim čitaocima, ali i sprečio razne neproverene glasine koje kruže internetom, Zicer je, preko svojih dobro obaveštenih izvora, saznao prave posledice vakcinacije, koje svojim čitaocima ekskluzivno prenosi. Razgovarali smo sa našim stručnjakom za vakcine i ostale stvari, dr Andrejem Fajgeljom. AF: Nove vakcine, protiv kojih se bore naši eksperti za imunologiju sa neformalnim diplomama sa fejsbuka, sadrže specijalni čip iz Amerike, koji u početku izaziva blago peckanje, a zatim i blagu malaksalost. Ukoliko Vaše dete osetiti ove simptome, znajte da je u njemu čip, i da je otpisano za sva vremena. Jedino moguće rešenje, koje se nekom čini malo radikalnim, ali meni ne, jeste da detetu odsečete ruku. Takođe, možete da prisilite doktora da Vama ili detetu ukloni čip iz ruke. Verujte mi, koliko god da je korumpiran od strane farmaceuta, kad mu stavite pištolj na čelo, slomiće se. Još jedno je rešenje, ali vrlo teško i dugotrajno, da svoju decu svakodnevno, psihičkom terapijom, učite stvarima od kojih će im svest ozdraviti, a mozak odbaciti uticaj čipa. To sam ja primenio na svojoj deci, recimo, i delovalo je. STOP vakcinama!!! Z: Poštovani doktore Fajgelj, možete li nam reći šta sve taj čip može, kakve posledice ostavlja? AF: Posledice su svakakve. Recimo, neko ko je vakcinisan ovom novom vakcinom može da izađe na izbore sa svešću da će da glasa za mene, na primer, ali u trenutku glasanja, ruka će sama da mu zaokruži Palmu. Dalje, deca vakcinisana novom vakcinom neposlušnija su i slabije reaguju na batine, posebno negde oko trinaeste godine. Pored toga, video sam posledice vakcinacije i u komentarima ispod mojih klipova u kojima učim ljude – jednostavno nisu u stanju da prihvate ono što im govorim, neki me čak nazivaju i šarlatanom ili budalom. Primećeno je, takođe, da kod vakcinisane dece drastično skače tolerancija prema nacionalnim manjinama i raznim devijantnim grupama, što jasno govori u prilog teza sa interneta, po kojim je jedan od glavnih ciljeva vakcinacije napad na Srbstvo i tradicionalne srbske vrednosti. Od kada traje vakcinacija? Od Tita! Otkad ima toliko izdajnika među Srbima? A koliko je sad politički indiferentnih, koji bi možda glasali za nacionalno svesne stranke, samo da nije tih prokletih vakcina?! Dr Fajgelj – Stručnjak za sve i druge stvari Z: Dobro, ali opisani simptomi ne moraju nužno da ukazuju… AF: Ali ukazuju! Ipak sam ja doktor, valjda nešto i znam! A i ona dva dana u pritvoru su mi otvorila oči, počeo sam na svet da gledam drugim očima. Znate, u tom kazamatu sam video sav užas i represiju ovog režima. Od toga ostaju posledice za ceo život. Z: Dobro, i šta je Vaš savet ljudima? AF: Moj je savet ljudima da gledaju moje klipove i da vide pravu istinu. Ne samo što se tiče vakcina. Posle toga, neka se učlane na forume ili u fejsbuk grupe i neka raskrinkavaju mafiju koja bi da nas sve kontroliše. Bolji savet niko neće biti u stanju da im pruži. http://zicer.org/2016/02/28/zicer-otkriva-mracne-tajne-vakcina/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 Jedna očajna majka je pokušala da upozori roditelje šta može da se dogodi ako ne vakcinišu svoju decu… Kejli Burke iz Australije je na Fejsbuk postavila fotografije svog sina Elajdže koji ima samo 11 meseci. Mališan je previše mali da bi ga vakcinisali, pa je zbog ovčijih boginja prekriven plikovima i ranama. Različita mišljenja, savete i iskustva sa vakcinacijom možete pročitati ovde. - Vakcinišite svoju decu ljudi… Ove slike pokazuju zašto… Naš jadni sin je previše mali da bi ga vakcinisali i dobio je ovčije boginje pre skoro nedelju dana. Danas su ga primili u bolnicu sa sekundarnom infekcijom. Naša ćerka Kalija je takođe dobila občije boginje, ali na svu sreću, ona ima samo par tačkica i plikova – napisala je ona uz fotografije. GeniusAtWork and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 13, 2016 Пријави Подели Написано Јун 13, 2016 Fotografije bebe pokazuju da je u zaista lošem stanju. - Ovčije boginje mogu da budu grozne i za odrasle. Pre bih se opet porodila i to bez lekova nego prolazila kroz ovo. Meni su dali neke tablete da mi pomognu sa simptomima – nastavlja Kejli. Ona ističe da smatra da su "svi oni koji ne vakcinišu svoju decu idioti". - Razmislite o rizicima za vaše dete i za svu drugu jadnu decu koja su previše mala ili ne mogu biti vakcinisana – apelovala je ova majka. Post je šerovan preko 50.000 puta, uz puno lajkova i komentara podrške. Pročitajte još: Oni su svoje dete izgubili i sada upozoravaju druge roditelje: Vakcinacija je neophodna! Zaraza hara vrtićima, roditelji obratite pažnju na simptome! Istine i zablude o vakcinaciji Kejli je posle podelila na Fejsbuku da je njen sin otpušten iz bolnice i da se nada da će stanje krenuti na bolje. Pored toga se zahvalila svima na podršci. http://zena.blic.rs/Zdravlje/42074/Majka-apeluje-Ljudi-vakcinisite-decu Kaludjerovic Sreten and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Познати руски педијатар Ана Соњкина-Дорман, иначе црквена жена, залаже се ЗА вакцинацију. Ево неких њених чланака на руском. Ако и кад будем имао времена, можда нешто и преведемhttp://www.pravmir.ru/anna-sonkina-esli-neprivityiy-chelovek-ne-zabolel-emu-prosto-povezlo/ http://www.pravmir.ru/o-zdorove-zdorovyih-detey/ "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 15, 2018 Пријави Подели Написано Април 15, 2018 Pozdrav, narode, dosla sam ovde da postavim jedan snimak vezan za eticku stranu proizvodnje vakcina, a sad vidim da je to pitanje vec potezano...pa evo, poslusajte malo zasto muslimani u Srbiji imaju pravo na versko izuzece od vakcinacije a pravoslavni nemaju... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1524308551012020&id=906799822762899 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lilika Написано Децембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2018 Imate pravo na licno misljenje na osnovu fotografija nekog koga i ne poznajete. Iskustvo mog djeteta i njegove rodjake ne ide u prilog vasoj prici. Sa vakcinama su dobili i virusne bradavice sa kojima smo se godinama borili a ko zna da li i jos nesto sto mozda tek treba da se ispolji. Sta je uradio npr. Japan sa MMR vakcinom, kako stoji zakonska obaveza vakcinisanja u svim razvijenim zemljama Evrope itd. Ni to ne ide u prilog vasoj poruci.Sent from my iPhone using Pouke.org АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Децембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2018 On 20. 12. 2018. at 22:23, Lilika рече Sa vakcinama su dobili i virusne bradavice Expand On 20. 12. 2018. at 22:23, Lilika рече a ko zna da li i jos nesto sto mozda tek treba da se ispolji. Expand АлександраВ, Avocado, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука