Драшко Написано Децембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Сад ми недостаје тетка и две сестре (њене ћерке) који живе у Италији Хоћу да седнем у кола са породицом и правац Бергамо (некада су били у Милану), хоћу да се дружимо да излазимо да се зезамо да жииивимоооо!!!!!! АААааааАА Јанко је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Meni nedostaju Mita i Vrle. Ziveli smo u istoj zgradi i igrali se u dvoristu ispred. Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 W.A. Mozart! Moci...........please, come back! Ignjatije and Милан Б је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 W.A. Mozart! Moci...........please, come back! +1 zlata, Ignjatije, pink panter and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Nedostaje mi pokojni očuh, baš baš mnogo ! Лидија Миленковић, Драшко, gavrosaurus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Недостаје ми упокојени отац, да се поразговарамо, да ме посаветује око овог или оног, фали ми његов феноменални и бритки смисао за хумор, фали ми гледање фудбала, прича о женама и Партизану, фали његов Јелен и мој Лав... Данче*, Драшко, R.Žiskar and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 nedostaju mi sva bica koja poznajem ... nedostaju mi kada zatvorim oci i utonem u misli svoje ,tada svakog pronadjem ali ono sto mi najjvise nedostaje je ljubav ,nje nema u mislima саосећам са тобом брате. доћи ће она, без бриге. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Дида Драшко је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 што рече Гавросаурус, недостаје ми неко са ким ћу да прозборим о јелену и лаву, о женама. Неки другар (имагинарни), мало их имам, и нису увек у околини, .......о фудбалу сигурно не бих, јер о том појма немам zlata and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Уф, crvenilo ... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Dosadni ste i smarate i idete mi na živce i svi mi nedostajete. I nedostaje mi moj kompjuktor da mogu da vam pustim neku muziku i da postavim neke sličice, a ne da pišem sa ovog telefona ko luda nasta. I samo da vas podsetim, sutra je jedna godinica kako sam na forumu, nemoj neko da se našali pa da ne donese poklon za ovaj jako bitan jubilej. Voli vas vaša baka ! Middle-earth, Драшко, florenntina and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Мени фали женско, да ме доведе у ред Andre Williams, Срђан Ранђеловић, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПЧЕЛИЦА Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Тренутно, моја најбоља другарица... Основно и средње образовање смо прошле заједно и мада смо биле млађе, дубље и смисленије разговоре смо водиле него што сада, старија, водим са другим људима. Једва чекам да се видимо и наставимо гдје смо стале, мада се доста тога већ промијенило... 301 Недостају ми ведри разговори са неким кога сам завољела као брата, а постали су тешки и суморни, скоро хладни. Тешко је објаснити зашто... Недостаје ми покојни деда, нарочито на прољеће јер је уживао гледајући олистало дрвеће и зелену траву... Шеткао би се двориштем и заиста уживао у малим стварима! Нека га Бог драги чува... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 +1 znaš kada sam znala on uvek nedostaje... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 nedostaju mi ljudi koji će me razumeti..i sa kojima mogu da maštam, bez da se ustručavam... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука