Jump to content

Ko vam nedostaje?

Препоручена порука

До виђења и радосног сусрета лицем к лицу у Есхатону...Мада се сваки пут додирнемо срцем к срцу на Литургији...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ау бре људи, расплакасте ме... ал стварно

многи ми недостају ал највише ми недостаје и боли ме то што покојни отац није доживео да се игра са својим унуцима... а чести то помислим

опет кад размислим, време пролази... биће и тога...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 5 months later...

Pokojna baka (mamina mama) i pokojni djed (tatin očuh), inače po mišljenu svih koji su ih poznavili bili su najdivnije osobe <3
Nedostaje mi i drugi djed (mamin tata) iako živi samo 20min dalje od nas, a  nikad se nije upoznao sa nama, nemamo nikakvu komunikaciju ...
Ujak i njegova djeca - nismo se vidjeli 13 godina, odselili se na drugi kontinet, jednostavno prekinula se komunikacija :( 

Moja najdraža sestra i i njene dvije princeze-  viđamo se ali rijetko, jednom u 3 mjeseca :/

Подели на овим сајтовима

мени недостаје мој дечко.  srcee

А од упокојених моје две баке - по оцу и по мајци. Нека им је вечна слава!  amin-nas

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

• Гости
Подели на овим сајтовима

оче,имамо сличан "проблем",од кад је мени мајка отишла у манастир стално се "борим" са оцем,он има идеју да сам ја главни узрок и не одступа од тога,но слава Богу само сам се првих година нервирао и свађао око тога,касније сам схватио да не могу да га променим па некако се лакше дише,иначе знам доста случајева где су родитељи слали потернице за синовима,одрицали их се јавно...неки и после неколико десетина година не говоре,запамтио сам једну мисао,не сећам се да ли ми је неко од монаха причао или сам прочитао,каже да кад неко оде у манастир подиже се читава војска демона на тај дом...сви ти противници нису ни свесни колику благодат добијају породице које имају монахе и монахиње

Какво благо тек ви имате, временом ће схватити ко сада не разуме.

Подели на овим сајтовима

Недостаје ми јако, моја покојна бака (мамина мајка), често се сетим ње.
Искрено, плашим се да размишљам о томе, о последњим данима њеног живота, јер је то за мене било јако болно био сам заједно са сестром уз њу док није издахнула. 
Тада, била је са нама јер је била болесна и моја мајка/њена ћерка се бринула о њој...
Јако сам се везао за њу, просто сам навикао на њу, и сада ми фали то да ме зове у пола ноћи да јој помогнем да легне на другу страну кревета, да јој дохватим чашу воде или да јој појачам звук телевизије. 

Недостаје ми мој покојни деда Никола (са мамине стране), упокоји се када сам ја био 'клинац' (и сада сам), али тада нисам баш то све схватио као што бих сада, тако да ми је много лакше и сећам се само лепих тренутака проведених са њим... 

Недостаје ми, мој мили, деда Никола (са татине стране) који живи у Хрватској и ретко се виђамо. 
Живим за тај дан када он дође код нас, донесе за мене (његову дику и понос) пуно воћа и слатикша, када ме загрила, пољуби и каже ми да ме највише воли на свету, да због мене живи и да ће још дуго живети. 

Недостаје ми, мој мили, пријатељ и брат Гиле, који је сада у Новом Саду, и због посла ретко када долази.
Недостају ми његови савети и разговор са њим.
Када год је он ту, ја здраво размишљам и окрећем се сасвим Богу, али чим он није ту, вуку ме неке друге, мрачне стране...
Грешим много, саплићем се, падам... 

Нека сваког од њих Господ помилује, нека има подари Царство небеско и нека има опрости свака њихова сагрешења.

Подели на овим сајтовима

Ја сам можда чудан, али мен кад овако размислим не недостје нико, иако живим одвојено од моје породице и скоро свих пријатеља, али ми се не чини да ми Бог зна колко недостају. А тек онда кад се сретномо схватим колико су ми заиста недостајали сви они и тад се стварно растужим што немогу дуже даа будем са њима. Још је један изузетак, кад спремам себи ручак и онда помислим како спремам само за себе, е онда бих волео да имам неког од њих бар да ручамо заједно, страшно је непријатно кад човек једе сам...  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...